Οι υποδομές του τουρισμού από τους βασικούς πυλώνες του προγράμματος Κολιάδη

Ο εκσυγχρονισμός των υποδομών και τα έργα στον τομέα του τουρισμού είναι ο πρωταρχικός προσωπικός μου στόχος, όπως και της Παράταξης μας καθώς αποτελούν ένα μεγάλο κεφάλαιο στο πρόγραμμα μας, που θα ανακοινωθεί τις προσεχείς μέρες.

Οι υποδομές μας είναι ο καθρέφτης της κοινωνίας μας.

Πρωταρχικός στόχος της παράταξης μας και των αρχών που πρεσβεύει ο Alexander Koliadis, αλλά και εμένα του ίδιου είναι η αναβάθμιση των παροχών, των υπηρεσιών, η αναβάθμιση των υφιστάμενων αλλά και η δημιουργία νέων σύγχρονων υποδομών που θα οδηγήσουν στην ανάπτυξη του Τουριστικού Προϊόντος.

Πρωταρχική μας δέσμευση και η πρώτη προσωπική μου υπόσχεση είναι:

🌑 Η Αντικατάσταση των ντους με φιλικά προς το περιβάλλον υλικά κατασκευής και συστήματα εξοικονόμησης και προστασίας των φυσικών μας πόρων.

🌑 Ολοκληρωμένο σχέδιο για την αντικατάσταση κι ορθή λειτουργίας των τουαλετών και των αποδυτηρίων στις παραλίες του νησιού μας.

🌑 Την πεζοδρόμηση, με φιλικά προς το περιβάλλον υλικά, κεντρικών παράλιων του νησιού, που θα ολοκληρώσει και κεντρικούς άξονες του Σχεδίου Αστικής Ανάπτυξης το οποίο παραμένει ημιτελείς.

🌑 Μελέτη για την δημιουργία των απαραίτητων υποδομών του τουριστικού Λιμένα για την κάλυψη των προϋποθέσεων ώστε να γίνει η Ρόδος Home Port, γεγονός που θα φέρει την εκτίναξη του αριθμού των αφίξεων των κρουαζιερόπλοιων πάνω από τα επίπεδα του 2007, της χρονιάς που αποτέλεσε ρεκόρ αφίξεων στο νησί μας

Για να αρέσει η Ρόδος στους Επισκέπτες μας, πρέπει να αρέσει σε Εμάς.

Σωτήρης Βαγιανός


Ενωμένοι Σχεδιάζουμε,

Ενωμένοι Ονειρευόμαστε,

Ενωμένοι Αλλάζουμε.

Αλέξανδρος Κολιάδης

#ΕΝΑ

#Ενωμένοι_Αλλαζουμε

Διαβάστε επίσης: Έμειναν 46 Ημέρες Για Τις Εκλογές – Πυρετός Στα Πολιτικά Στρατόπεδα – Τι Περιμένουμε Στον Δήμο

Pin It on Pinterest