Οι τουρίστες στη Ρόδο αισθάνονται ασφαλείς !

Είναι κοινή ομολογία όλων των τουριστών και επισκεπτών του νησιού μας, από διάφορες χώρες πως στην Ελλάδα και ειδικά στη Ρόδο αισθάνονται ασφαλείς.

Με όσους ξένους επισκέπτες και αν συνομιλήσεις εγκρίνουν τον τρόπο που η ελληνική κυβέρνηση ενήργησε μπροστά στην πανδημία, βρέθηκε ένα βήμα μπροστά της, καθιστώντας τον τόπο μας ασφαλή για τις διακοπές τους.

Ακόμα και τώρα που η μάσκα έχει γίνει υποχρεωτική σε όλους τους κλειστούς χώρους για όλους ανεξαιρέτως, δεν πτοούνται και νιώθουν ακόμα πιο ασφαλείς καθώς βλέπουν πως έτσι προλαμβάνονται καταστάσεις.

Στη Ρόδο ο τουριστικός κλάδος , χωρίς διακρίσεις κάνει εξαιρετική δουλειά. Ξενοδόχοι, καταστηματάρχες, ξεναγοί, επαγγελματίες οδηγοί, εργαζόμενοι στην εστίαση και σε κάθε κλάδο με αίσθημα ευθύνης, τηρούν όλα τα μέτρα ασφαλείας και υγιεινής , ενδυναμώνοντας ακόμα περισσότερο το αίσθημα ασφάλειας των επισκεπτών μας.

“We feel safe in your place” λένε με χαμόγελο και συνεχίζουν πως δε θέλουν να επιστρέψουν στη χώρα τους καθώς εκεί τα πράγματα δεν είναι τόσο καλά.

Η Ελλάδα κατάφερε φέτος μέσα από τις πρωτοφανείς δυσκολίες και αντιξοότητες που αντιμετωπίζει και θα αντιμετωπίσει ακόμα περισσότερο τον επερχόμενο χειμώνα, να χαρίσει στους επισκέπτες της έναν ασφαλή και πανέμορφο τόπο διακοπών και χαλάρωσης.

Άλλωστε δεν είναι τυχαίο που όσο και να αυξάνεται ο ανταγωνισμός στα τουριστικά πακέτα, η Ελλάδα παραμένει στην κορυφή και η Ρόδος θεωρείται η ναυαρχίδα του τουρισμού.

Ο Τόπος είναι οι άνθρωποι του !

Διαβάστε περισσότερα νέα εδώ