Οι πολίτες ζητάνε Αλέξανδρο Κολιάδη στο τιμόνι του Δήμου

Καθημερινά είναι τα αιτήματα πολιτών της Ρόδου στον αντιδήμαρχο Αλέξανδρο Κολιάδη να ηγηθεί σχήματος που θα διεκδικήσει τον Δήμο Ροδίων στις επερχόμενες τοπικές εκλογές.

Ο ίδιος σύμφωνα με πληροφορίες του Rodosreport φαίνεται να το σκέφτεται αλλά παράλληλα τιμά και την εμπιστοσύνη που έδειξε στο πρόσωπο του ο Δήμαρχος, ενώ προχωρά σε βολιδοσκόπηση εν μέσω εξελίξεων αλλά και μιας διαφαινόμενης αρνητικής δημοτικότητας που έχει αποκτήσει η Δημοτική Αρχή, μετά απο σειρά μεγάλων προβλημάτων που απασχόλησαν την τοπική κοινωνία και την ειδησεογραφία στην μέχρι τώρα πορεία του σχήματος στο οποίο ηγείται ο Αντώνης Καμπουράκης.

Ο ίδιος με την στάση του ως αντιδήμαρχος, τυγχάνει μέχρι τώρα ιδιαίτερα λαοφιλής και είναι απο τα δυνατά χαρτιά της τρέχουσας Δημοτικής Αρχής που ξεχωρίζει για το έργο του και τις παρεμβάσεις του.

Την ίδια ώρα κρυφές δημοσκοπήσεις που διενεργούνται στο νησί, δείχνουν πως το μέλλον της τρέχουσας Δημοτικής Αρχής είναι μάλλον ζοφερό, καθώς παρά τις προσπάθειες που γίνονται για επανεκκίνηση της Δημοτικής Αρχής με στόχο να αλλάξει η εικόνα της, τα πράγματα δεν πάνε πολύ καλά και αυτό πέραν απο άποψη του μέσου πολίτη του νησιού φέρεται να αποτυπώνεται και δημοσκοπικά.

Η Ρόδος χρειάζεται αλλαγές και μάλιστα ταχύτατες καθώς τα προβλήματα συσσωρεύονται και αναζητάτε μια διέξοδος. Ο καιρός γαρ εγγύς…

Διαβάστε περισσότερα νέα εδώ

Pin It on Pinterest

Share This