Οι Πακιστανοί τρομοκράτες ετοίμαζαν «τυφλό» χτύπημα σε Αθήνα τα Χριστούγεννα αλλά και σε νησιά!

Άλλες τέσσερις τρομοκρατικές επιθέσεις σε Αθήνα και Ζάκυνθο, εκτός από εκείνη στην εβραϊκή συναγωγή/εστιατόριο, ετοίμαζαν οι Πακιστανοί συλληφθέντες και οι εγκέφαλοι του κυκλώματος που τους καθοδηγούσαν. Μάλιστα, φαίνεται ότι στον αρχικό σχεδιασμό ήταν να κάνουν «τυφλό χτύπημα» στην πρωτεύουσα τα Χριστούγεννα που μας πέρασαν.

Σύμφωνα με τον ρεπόρτερ του ΣΚΑΪ Γιώργο Πρωτοψάλτη, οι συνομιλίες καταγράφουν σχέδια ακόμα και για να τοποθετήσουν σακίδιο με εκρηκτικά ή στην Αθήνα ή στη Ζάκυνθο, βάζοντας στο στόχαστρο επιχειρηματίες με δραστηριότητα στο Ισραήλ, ενώ μιλούν ακόμα και για τυφλές ανθρωποκτονίες στη νησιωτική Ελλάδα. 

Ενδεικτικό είναι το μήνυμα που έχει στείλει σε μια από τις επικοινωνίες του ο 27χρονος Πακιστανός που συνελήφθη λίγες ημέρες πριν:

Αναφέρονται σε επιχειρηματία που φέρεται να παρακολουθούσαν. Μάλιστα, ο 27χρονος έστειλε φωτογραφία για το συγκεκριμένο πρόσωπο στον εντολέα του από το Ιράν ο οποίος του απαντάει:

Το συγκεκριμένο άτομο όντως καταγράφεται από τον 27χρονο, όπως φαίνεται δηλαδή, τα σχέδιά τους δεν περιορίζονταν στο τρομοκρατικό χτύπημα στην εβραϊκή συναγωγή.  

Pin It on Pinterest

Share This