Οι μοτοσυκλετιστές της Ρόδου ενώνουν τις δυνάμεις τους για τον Παντελή

Την Παρασκευή 07/08 από τις 18.30- 22.00 στο 5×5 πίσω από την Εκκλησία Κρεμαστής διαμαρτυρόμαστε για την οδική ασφάλεια και μαζεύουμε χρήματα για τον Παντελή Καρύδη.

Όλοι οι φίλοι της μοτοσυκλέτας είναι ευπρόσδεκτοι να δουν από κοντά τις μηχανές μας και να προσφέρουν έστω και ένα ευρώ στον κουμπάρα μας.

Όλοι μαζί μπορούμε, κάθε βοήθεια μετράει.

Σε κρίσιμη κατάσταση συνεχίζει να νοσηλεύεται στο νοσοκομείο «ΠΑΓΝΗ» στην Κρήτη νεαρός συμπολίτης μας ο οποίος τραυματίστηκε σοβαρά σε τροχαίο ατύχημα.
Η οικογένεια του Μιχαήλ-Παντελή, μέσα από ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης, απεύθυνε έκκληση προς όλο τον κόσμο για οικονομική ενίσχυση, καθώς τα έξοδα για την αποκατάστασή του είναι τεράστια.


Αναλυτικά η σχετική ανάρτηση:
«Αγαπητοί φίλοι και συγγενείς.
Όπως ίσως να έχετε ήδη πληροφορηθεί ο Παντελής μας είχε ένα άσχημο ατύχημα με το μηχανάκι του, και από την Τρίτη 9 Ιουνίου βρίσκεται με σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις στο νοσοκομείο “ΠΑΓΝΗ” στην ΚΡΗΤΗ. Η κατάστασή του εως σήμερα παραμένει κρίσιμη. Όλοι προσευχόμαστε σύντομα ο Παντελής μας να δείξει σημάδια βελτίωσης . Δυστυχώς ο δρόμος της αποκατάστασης του θα είναι μεγάλος και δύσκολος. Η κάθε οικονομική βοήθεια θα ήταν πολύ σημαντική ώστε να μπορέσουμε να καλύψουμε τα όποια έξοδα προκύψουν. Γι αυτό τον λόγο έχουμε τον ακόλουθο ΙΒΑΝ αριθμό λογαριασμού στην ΕΘΝΙΚΗ : GR2101106360000063692328931
Κάτοχος : ΜΙΧΑΗΛ ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΚΑΡΥΔΗΣ,BIC: ETHNGRAA

Σας ευχαριστούμε πάρα πολύ για την υποστήριξη σας και για τις όμορφες ευχές για ταχεία ανάρρωση.Ο Θεός να σας έχει όλους καλά.

Διαβάστε περισσότερα νέα εδώ