Οι Χαρλεάδες ζεσταίνουν τις μηχανές του για απόβαση στη Ρόδο!

Γυαλίζουν και ζεσταίνουν τις μηχανές τους οι χαρλεάδες στην Αθήνα για να κάνουν τις διακοπές τους σε έναν γνώριμο τους προορισμό που δεν είναι άλλος παρα το νησί μας !

Η Ρόδος συνδυάζει άλλωστε τα πάντα, βουνό , θάλασσα , ποτάμια πολύ πράσινο και φυσικά ιστορία και εντυπωσιακές διαδρομές για τους λάτρεις της δίτροχης μετακίνησης.

Στη Ρόδο άλλωστε έχουν και πολλούς φίλους χαρλεαδές που μοιράζονται την ίδια αγάπη.

Έτσι σύμφωνα με την ανακοίνωση του HOG Athena Chapter 3 με 7 Ιουνίου τους περιμένουμε στο νησί των Ιπποτών

Έχεις στερηθεί τόσους μήνες τις βόλτες, τις εκδρομές. Έκανες υπομονή και άντεξες στωικά τους περιορισμούς.Ήρθε η ώρα να ανταμειφθείς.

Η εκδρομή μας στη Ρόδο, 3-7 Ιουνίου έχει αυτό το σκοπό. Να κάνεις στον εαυτό σου ένα δώρο, που θα διαγράψει με μιας, όλη την αρνητικότητα της προηγούμενης περιόδου.Harley Davidson, rides στη μαγεία της Ρόδου, έξοδοι και θάλασσα.

Για το σκοπό αυτό:- [ ] Ακτοπλοϊκά με καμπίνα ΑΒ2 με Blue Star Ferries & Μονόκλινο με Θέα στο Βουνό στο Rodos Palace 300€/άτομο + 60€/μηχανή + 4€/ημέρα ο φόρος διαμονής. –

[ ] Ακτοπλοϊκά με καμπίνα ΑΒ2 με Blue Star Ferries & Δίκλινο με Θέα στο Βουνό στο Rodos Palace 260€/άτομο + 60€/μηχανή + 4€/ημέρα ο φόρος διαμονής.

Επιβάρυνση 10 ευρώ κατά άτομο για δωμάτιο με θέα τη θάλασσα.-

[ ] Πειραιάς-Ρόδος 3/6 αναχώρηση 15.00μμ και άφιξη 4/6 09:20πμ- [ ] Ρόδος-Πειραιάς 6/6Αναχώρηση 17.00μμ και άφιξη 7/6 08:05πμ

Επικοινώνησε άμεσα με το ταξιδιωτικό γραφείο «ΑΤ HOLIDAYS», στο 2103311900, για την κράτησή σου.Χάρισε στον εαυτό σου, το καλύτερο δώρο.

Σε περιμένουμε.

HOG Athena Chapter

Βίντεο απο προηγούμενο ταξίδι στη Ρόδο

Διαβάστε περισσότερα νέα εδώ