ΟΑΕΔ: Ανακοινώθηκαν οι προσωρινοί πίνακες εκπαιδευτικών για τα ΙΕΚ

Σήμερα, Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου, αναρτήθηκαν οι Προσωρινοί Πίνακες Κατάταξης για την πρόσληψη έκτακτου Εκπαιδευτικού Προσωπικού για τα ΙΕΚ του ΟΑΕΔ, σχολικού έτους 2020-2021.

Οι υποψήφιοι μπορούν να δουν την κατάταξή τους με τον αριθμό πρωτοκόλλου της αίτησης που υπέβαλαν. Οι υποψήφιοι εκπαιδευτές έχουν δικαίωμα υποβολής ένστασης αποκλειστικά ηλεκτρονικά κατά των προσωρινών πινάκων κατάταξης εντός τριών εργάσιμων ημερών και συγκεκριμένα από την Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου έως και την Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου.

Πώς κατατίθεται η ένσταση για τους πίνακες του ΟΑΕΔ

Η ηλεκτρονική ένσταση μπορεί να υποβληθεί με δύο τρόπους:

Μέσω της Ενιαίας Ψηφιακής Πύλης του Ελληνικού Δημοσίου gov.gr στην ηλεκτρονική διεύθυνση: https://www.gov.gr/ipiresies/ekpaideuse/katartise-kai-ekpaideutiko-periekhomeno/aitese-oromisthion-ekpaideutikon-iek-oaed.

Μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας Pegasus του ΟΑΕΔ στην ηλεκτρονική διεύθυνση: https://a2.oaed.gr/pegasus
Μετά την είσοδο στις ηλεκτρονικές υπηρεσίες και την πρόσβαση της ηλεκτρονικής αίτησης, οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να επιλέξουν «αποτελέσματα αξιολόγησης και δυνατότητα υποβολής ένστασης με μεταφόρτωση της ένστασης σε μορφή pdf στη σελίδα αίτησης του κάθε υποψηφίου».

Πρώτη φορά ηλεκτρονικά οι ενστάσεις στον ΟΑΕΔ

Οπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, ο ΟΑΕΔ για πρώτη φορά υλοποιεί τη διαδικασία ηλεκτρονικής υποβολής ενστάσεων, με σκοπό να διασφαλίσει την ταχύτερη και απρόσκοπτη εξυπηρέτηση των ενδιαφερομένων. Περισσότερες πληροφορίες παρέχονται στον ιστότοπο του Οργανισμού (www.oaed.gr).

Διαβάστε περισσότερα νέα εδώ

Pin It on Pinterest