Ο Τσίπρας στο Εργατικό Κέντρο Ρόδου

Επίσκεψη πραγματοποίησε ο Πρόεδρος του ΣΥ.ΡΙ.ΖΑ στο Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Ρόδου, όπου είχε συνάντηση με τα μέλη της Διοίκησης του Ε.Κ.Ρ.

Στη συνάντηση έγινε αναφορά από τον Πρόεδρο του Ε.Κ.Ρ, Εγγλέζο Παναγιώτη, τον Αντιπρόεδρο και Πρόεδρο του Σωματείου Ξενοδοχοϋπαλλήλων Ρόδου, Σταμούλη Αθανάσιο, και τα μέλη της Διοίκησης στα προβλήματα των εργαζομένων της περιοχής, στην απαξίωση της δημόσιας υγείας και την υποστελέχωση του Γενικού Νοσοκομείου καθώς και την επιτακτική ανάγκη της ίδρυσης της Τεχνικής Επιθεώρησης Εργασίας στα Δωδεκάνησα λόγω των αυξημένων εργατικών ατυχημάτων τα τελευταία χρόνια.

Ζητήθηκε από τον Πρόεδρο του ΣΥ.ΡΙ.ΖΑ η επέκταση του επιδόματος ανεργίας και η επαναφορά του στους πέντε μήνες, η επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου καθώς και η υποχρεωτικότητα της Τοπικής Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας ώστε να επιστρέψουν οι εργαζόμενοι στα τουριστικά επαγγέλματα.

Συζητήθηκε επίσης το θέμα της ακρίβειας στην ενέργεια και στα καύσιμα καθώς και η επιτακτική ανάγκη μείωσης του ΦΠΑ στα είδη πρώτης ανάγκης.

Από τον Αντιπρόεδρο και Πρόεδρο του Σωματείου Ξενοδοχοϋπαλλήλων Ρόδου, Σταμούλη Αθανάσιο, έγινε εκτενής αναφορά στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι ξενοδοχοϋπάλληλοι και οι εποχικά απασχολούμενοι.

Κατατέθηκε δε υπόμνημα με τα αιτήματα των ξεναγών τα οποία παραμένουν άλυτα.

Το Ε.Κ.Ρ, στην προσπάθεια που κάνει για την επίλυση των προβλημάτων των εργαζομένων, θα συνεχίσει τις επαφές με όλους τους φορείς και τα πολιτικά κόμματα προκειμένου κανένας εργαζόμενος να μην μείνει χωρίς βοήθεια και χωρίς εισόδημα.

ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΣ ΤΟΥ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ!!

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ!!

ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΕΓΓΛΕΖΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΦΡΑΝΤΖΟΛΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

Διαβάστε περισσότερα νέα εδώ

Pin It on Pinterest

Share This