Ο «τιμοκατάλογος» του Μίχου – «Μπορώ να δίνω 90 ευρώ για δυο φορές τη βδομάδα»

Σοκ προκαλούν οι λεπτομέρειες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας και αφορούν τον βιασμό και την εκπόρνευση της 12χρονης από τον Κολωνό με βασικό κατηγορούμενο τον Ηλία ΜίχοΟ 53χρονος φέρεται να είχε «τιμοκατάλογο» για την ανήλικη και έκλεινε ραντεβού για από 30 έως 230 ευρώ.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Star που μεταδόθηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του καναλιού ο Ηλίας Μίχος κανόνιζε τις συναντήσεις της 12χρονης με πελάτες όχι μόνο σε αυτοκίνητα στα Σεπόλια αλλά και σε σπίτια και ξενοδοχεία.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες με το κορίτσι στη σελίδα γνωριμιών και στα social media επικοινωνούσαν άνδρες διαφόρων ηλικιών και επαγγελμάτων από Κολωνάκι, Φάληρο και Γκύζη μέχρι Μαρούσι ακόμη και Θεσσαλονίκη. Στο μικροσκόπιο των αρχών μπήκε ακόμη και ένας καπετάνιος που έστελνε μηνύματα από το εξωτερικό.

Ο Ηλίας Μίχος από την υπόθεση βιασμού της 12χρονης στον Κολωνό

Ο Ηλίας Μίχος φερόταν να αλλάζει τον τιμοκατάλογο ανάλογα με τα κέφια του και οι τιμές ξεκινούσαν από 30 ευρώ και ξεπερνούσαν τα 200 ευρώ σε ορισμένες περιπτώσεις. Κάποιοι πελάτες ήθελαν ακόμη και να «κόψουν μισθό» 90 στο παιδί για να συνευρίσκονται δύο φορές την εβδομάδα.

Δείτε τις συνομιλίες

  • Πελάτης: Μπορώ να σου δίνω 90 ευρώ αρκεί να το κάνουμε δυο φορές την εβδομάδα
  • 12χρονη (Ηλίας Μίχος): Στείλε μου τον αριθμό σου στο viber
  • Πελάτης: Καλημέρα τι κάνεις
  • 12χρονη (Ηλίας Μίχος): Αν θες να βρεθούμε σε αμάξι 110 ευρώ, σε σπίτι 160 και σε ξενοδοχείο 230 ευρώ

Το παιδί στις καταθέσεις του φέρεται να υποστήριξε ότι δεν βρισκόταν με «πελάτες» σε ξενοδοχεία και σπίτια.

Στις συνομιλίες στις σελίδες γνωριμιών, ωστόσο, παρουσιάζεται μια διαφορετική εικόνα καθώς η μικρή φαίνεται ότι δεν πήγαινε μόνο στο κρυφό σημείο όπου της έκλεινε ραντεβού ο Ηλίας Μίχος κοντά στο Μετρό στα Σεπόλια. Πήγαινε επίσης και απογευματινές αλλά και βραδινές ώρες και σε άλλα μέρη. Ακόμη και τον Μάιο, όταν το παιδί είχε σχολείο, ο Μίχος έστελνε μηνύματα σε «παλιούς» πελάτες για να της κλείσει ραντεβού.

Τα μηνύματα που τους έστελνε:

  • 12χρονη (Ηλίας Μίχος): Δεν κατάλαβες ποια είμαι; Είμαι η … Το είχαμε κάνει μαζί στο αμάξι και στο σπίτι. Θες να βρεθούμε στο αμάξι στα Σεπόλια με 70 ευρώ; Θα κάνουμε ό,τι θες.
  • Πελάτης: Είμαι παντρεμένος δεν μπορώ τώρα. Μιλάμε μετά.

Pin It on Pinterest

Share This