Ο Σύλλογος Εργαζομένων Γενικού Νοσοκομείου Ρόδου στηρίζει την κινητοποίηση των μαθητών/τριών της Ρόδου την Πέμπτη 1 Οκτώβρη

Ο Σύλλογος Εργαζομένων Γενικού Νοσοκομείου Ρόδου στηρίζει την κινητοποίηση των μαθητών/τριών της Ρόδουτην Πέμπτη 1 Οκτώβρη

Τα αιτήματα που βάζουν τα παιδιά μας για περισσότερες αίθουσες, λιγότεροι μαθητές ανα τάξη, περισσότεροι δάσκαλοι, καθηγητές και καθαρίστριες είναι πέρα για πέρα δίκαια.

Είναι αιτήματα που συμπληρώνουν τα δικά μας αιτήματα, για μαζικές προσλήψεις μόνιμου προσωπικού στο νοσοκομείο, για μέτρα προστασίας έναντι της πανδημίας, για ενίσχυση και γενναία χρηματοδότηση του συστήματος υγείας. Ο αγώνας των μαθητών μας δίνει κουράγιο να συνεχίσουμε και εμείς τον δικό μας αγώνα.

Όλος ο λαός της Ρόδου πρέπει να σταθεί ενιαία και να απαιτήσει από το κράτος να πάψει να αντιμετωπίζει ως κόστος την υγεία και την παιδεία.

Να απαιτήσει την γενναία χρηματοδότηση της υγείας και της παιδείας του λαού μας από τον κρατικό προϋπολογισμό, από τους φόρους που πληρώνουμε με τόσες στερήσεις.

Διαβάστε περισσότερα νέα εδώ

Pin It on Pinterest