Ο Η Χρυσούλα Κεφαλιανού από την Κω υποψήφια με την παράταξη του Μανώλη Γλυνού

Η παράταξη «Συμμαχία Νοτίου Αιγαίου» ανακοινώνει σήμερα την υποψηφιότητα της Χρυσοκώνας (Χρυσούλας) Κεφαλιανού από την Κω.

Η Χρυσοκώνα Κεφαλιανού, με μεγάλη εμπειρία στην διοίκηση των μικρομεσαίων τουριστικών επιχειρήσεων, την ραχοκοκαλιά της οικονομίας της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, αποτελεί έναν ακόμα ισχυρό σύμμαχο, στην προσπάθειά μας για εξορθολογισμό των δράσεων που προάγουν τα νησιά της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου ως τουριστικούς προορισμούς.

Ο υποψήφιος περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου Μανώλης Γλυνός, επικεφαλής της παράταξης «Συμμαχία Νοτίου Αιγαίου» καλωσόρισε την Χρυσοκώνα Κεφαλιανου δηλώνοντας τα εξής: «Το μεγαλύτερο πρόβλημα που παρουσιάζεται τα τελευταία χρόνια στην Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου είναι η συρρίκνωση της τουριστικής περιόδου.  Στόχος της “Συμμαχίας” είναι η επιμήκυνση της τουριστικής σεζόν και η αναβάθμιση του κοινωνικού ρόλου του τουρισμού, κινητοποιώντας όλες τις δυνάμεις του κλάδου. Η Χρυσούλα γνωρίζει καλά τα προβλήματα και τις ανάγκες, μέσα από την πολυετή ενασχόλησή στις οικογενειακές τουριστικές επιχειρήσεις. Η συνδρομή της είναι σημαντική για την υλοποίηση του προγράμματός μας στον τομέα του τουρισμού. Καλωσόρισες Χρυσούλα, καλή επιτυχία!».

Η Χρυσούλα Κεφαλιανού στο πολιτικό της μήνυμα αναφέρει: «Αποδέχθηκα με μεγάλη χαρά την πρόσκληση του Μανώλη Γλυνού, ενός ανθρώπου με όραμα, σχέδιο και πίστη για την ανάπτυξη των νησιών μας αλλά και με σεβασμό για τον συνάνθρωπο. Γνωρίζοντας πολύ καλά τα προβλήματα στον τομέα του τουρισμού και τις ανάγκες των μικρομεσαίων επιχειρήσεων, θεώρησα χρέος μου να ενώσω τις δυνάμεις μου με μια ελπιδοφόρα κίνηση πολιτών για την αναβάθμιση των νησιών του Νοτίου Αιγαίου. Αυτή είναι η τελευταία ευκαιρία για τον τόπο μας, δεν υπάρχουν άλλα περιθώρια αποτυχίας. Σε αυτήν την κατεύθυνση πρέπει να ενώσουμε τις δυνάμεις μας και να πολεμήσουμε όλοι μαζί τις κατεστημένες αντιλήψεις και την οκνηρία. Εχουμε ηθική υποχρέωση απέναντι στα παιδιά μας».

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

H Χρυσοκώνα (Χρυσούλα) Κεφαλιανού, γεννημένη το 1976, ζει και εργάζεται στην Κω. Είναι παντρεμένη με τον Κωνσταντίνο Γιαννόπουλο και έχουν δύο παιδιά, τον Παύλο και την Σέβη.

Εργάζεται  επί σειρά ετών στις οικογενειακές επιχειρήσεις που διατηρούν στην Κω στον τουριστικό κλάδο από το 1990, ως υπεύθυνη για το προσωπικό, την οργάνωση  και την διοίκηση.

Είναι μέλος του Δ.Σ και Ταμίας του Σωματείου Ενοικιαζόμενων Δωματίων και Διαμερισμάτων Κω  από το 2013 μέχρι σήμερα και μέλος του Δ.Σ. της Ομοσπονδίας Τουριστικών Καταλυμάτων Δωδεκανήσου «ΕΣΤΙΑ» από το  2016 μέχρι και σήμερα.

Pin It on Pinterest

Share This