Ο Γ.Σ. Δωδεκάνησος υποδέχεται τους Αετούς Κρήτης


Το προσεχές Σάββατο στις 19:00 στο «Βενετόκλειο», ο Γ.Σ. Δωδεκάνησος υποδέχεται τους Αετούς Κρήτης, στο πλαίσιο της β’ φάσης του κυπέλλου Ελλάδας στο μπάσκετ με αμαξίδιο.

Το παιχνίδι αυτό θα κρίνει και το εισιτήριο για το φάιναλ-φορ του θεσμού, που θα διεξαχθεί σε κλειστό γυμναστήριο της Αθήνας. Η συγκεκριμένη αναμέτρηση είναι ιδιαίτερα σημαντική για την ομάδα μας, η οποία θέλει να διεκδικήσει τον τίτλο και να δώσει ραντεβού με μία ακόμη μεγάλη διοργάνωση. Η προετοιμασία της ομάδας μας συνεχίζεται με εντατικούς ρυθμούς στο «Βενετόκλειο» και ο Γ.Σ. Δωδεκάνησος θα παρουσιαστεί πάνοπλος στο σημαντικό παιχνίδι του Σαββάτου. Η διοίκηση του συλλόγου, οι αθλητές και το προπονητικό επιτελείο προσκαλούν το φίλαθλο κόσμο στο «Βενετόκλειο» για το παιχνίδι που οδηγεί στο φάιναλ-φορ, ώστε να γιορτάσουμε όλοι μαζί στο τέλος την πρόκριση στην τελική φάση του θεσμού. Η είσοδος το Σάββατο στο «Βενετόκλειο» θα είναι ελεύθερη για όλο τον κόσμο.

*Εφόσον η ομάδα μας κερδίσει τους Αετούς Κρήτης, στον ημιτελικό του φάιναλ-φορ θα αντιμετωπίσει το νικητή του αγώνα Π.Α.Σ.Κ.Α.- Αστέρας Τρικάλων.

Αφήστε τα σχόλια σας

σχόλια