Ο χαιρετισμός του Συλλόγου Εργαζομένων ΓΝΡ στην σημερινή απεργία

Ευχαριστούμε και χαιρετίζουμε όλους τους συναδέλφους που συμμετείχαν στην μεγάλη συγκέντρωση που έγινε στην πύλη του Γενικού Νοσοκομείου Ρόδου, στα πλαίσια της απεργίας των δημοσίων υπαλλήλων.

Χαιρετίζουμε και ευχαριστούμε επίσης τον σύλλογο των δασκάλων πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης, τον σύλλογο της ΕΛΜΕ, το σωματείο των εργαζομένων στο δήμο, το σωματείο συνταξιούχων ΙΚΑ, την Επιτροπή Αγώνα Νοτίου Ρόδου, το Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων, τα επιχειρησιακά σωματεία εργαζομένων Amalia Mare και Paradise που παραβρέθηκαν στην συγκέντρωση.

Ιδιαίτερα χαιρετίζουμε τους μαθητές που παραβρέθηκαν μαζικά και δυναμικά με τα συνθήματα και τα πανό τους.

Η σημερινή απεργιακή συγκέντρωση ήταν ένα γερό βήμα, στον μαραθώνιο αγώνα που έχουμε να δώσουμε το επόμενο διάστημα για τα ζητήματα της θωράκισης της υγείας του λαού της Ρόδου. Ήταν μια απάντηση στην καταστολή της κυβέρνησης, που προσπαθεί σε συνέχεια της προηγούμενης να επιβάλει φραγμούς στην απεργία και στις διαδηλώσεις.

Ήταν μια απάντηση στο ψέμα ότι η χώρα μας και ειδικά η Ρόδο και Δωδεκάνησα είναι υγειονομικά θωρακισμένη.

Το επόμενο διάστημα καλούμε ποιο δυναμικά και μαζικά το λαό της Ρόδου να διεκδικήσει οργανωμένα μέσα από τους συλλόγους και τα σωματεία τα αιτήματα για πλήρη στελέχωση των δημόσιων δομών υγείας και παιδείας, να παρθούν από την κυβέρνηση όλα τα απαραίτητα μέτρα για την προστασία της υγείας του λαού μας.

Καλούμε σε ενότητα όλους τους εργάτες, αυτοαπασχολούμενους, αγρότες, ψαράδες, συνταξιούχους, νεολαία, όλο το λαό να διεκδικήσουμε ζωή και δικαιώματα, που αντιστοιχούν στο 2020 και όχι να μας επιστρέφουν δεκαετίες πίσω.

ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΩΡΕΑΝ ΥΓΕΙΑ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΙΔΕΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟΝ ΛΑΟ

Διαβάστε περισσότερα νέα εδώ

Pin It on Pinterest