Ο “αρνητής των εμβολιασμών” απαιτεί να του χορηγηθούν μονοκλωνικά αντισώματα τώρα που αρρώστησε

Με υποστήριξη οξυγόνου στη ΜΕΘ του νοσοκομείου Σωτηρία νοσηλεύεται τελικά ο δημοσιογράφος Γιώργος Τράγκας που εισήχθη με κορωνοϊό το βράδυ του Σαββάτου, και δεν είναι διασωληνωμένους, όπως αρχικά είχε γνωστοποιηθεί. Ο Γιωργος Τράγκας εισήχθη στο νοσοκομείο λόγω επιδείνωσης της κλινικής του εικόνας. 

Ο δημοσιογράφος αρνούνταν να εμβολιαστεί πεισματικά και που δημοσιογράφος του Σκάι δεν θέλησε να ανακοινώσει το όνομα του αντιεμβολιαστή που νόσησε με κορονοϊό, αν και τον σκιαγράφησε, λέγοντας ότι έχει πάρει πολλούς στον λαιμό του

Δεν είναι τυχαίο άλλωστε που ο αρνητής των πάντων Γρηγόρης Πετράκος μπήκε στο κόμμα του Τράγκα κατεβαίνοντας ουσιαστικά στην πολιτική εκμεταλλευόμενος την πανδημία.

Αν και δεν πιστεύει στην ιατρική των εμβολίων τώρα που νόσησε απαιτεί να του χορηγήσουν μονοκλωνικά αντισώματα για να σωθεί.

Γράφει χαρακτηριστικά ότι ο πρωθυπουργός “ενώ έχει τους διαβητικούς στις πρώτες ομάδες υψηλού κινδύνου, τους έχει εξαιρέσει από τα μονοκλωνικά αντισώματα. Βλέπετε ο κ. Μητσοτάκης στα θέματα Δημόσιας Υγείας συμπεριφέρεται ως “ψιλικατζής”.

Στις 30 Νοεμβρίου ο Γιώργος Τράγκας, που έχει υποκείμενα νοσήματα, με ανάρτησή του είχε γνωστοποιήσει ότι διαγνώσθηκε με κορωνοϊό. «Χορεύω τανγκό με τον COVID-19» ανέφερε, ξεκινώντας την ανάρτησή του και απαιτεί να του χορηγηθούν μονοκλονικά αντισώματα αν και δεν ήθελε να εμβολιαστεί και να δεχθεί την ιατρική.

Σύμφωνα με όσα έγραψε ο εκπρόσωπος Τύπου του Κινήματος Ελεύθεροι Ανθρωποι, του κόμματος Τράγκα στο Twitter: «Ο πρόεδρος του Κ.ΕΛ.ΑΝ., Γιώργος Τράγκας, παραμένει στη ΜΕΘ του νοσοκομείου “Σωτηρία” και υποστηρίζεται μόνο με οξυγόνο. Η πορεία της υγείας του κρίνεται ικανοποιητική». 

Διαβάστε περισσότερα νέα εδώ

Pin It on Pinterest

Share This