Νόσησε ο γιατρός των αρνητών και άλλαξε τροπάριο

Με ένα βίντεο στον λογαριασμό του στο Facebook, o γιατρός Φαίδων Βόβολης γνωστοποιεί πως νόησε με κορονοϊό και μάλιστα νοσηλεύτηκε στο Σισμανόγλειο για 9 ημέρες. Πρόκειται για τον γιατρό που κλήθηκε σε εξηγήσεις από τον Ιατρικό Σύλλογο Αθηνών μετά τη δημοσιότητα που έλαβε το περασμένο καλοκαίρι ως ηγετική μορφή του αντιεμβολιαστικού κινήματος στη χώρα μας.

«Νόσησα και νοσηλεύτηκα στο Σισμανόγλειο για 9 ημέρες. Η νόσος Covid εμένα με πήρε λίγο πιο βαριά από άλλους ανθρώπους. Όπως έχουμε ξαναπεί, τους περισσότερους τους πιάνει ήπια έως ασυμπτωματικά, κάποιους βαρύτερα και κάποιοι άνθρωποι καταλήγουν. Εμείς δεν έχουμε πει ποτέ ότι υποτιμούμε τη νόσο Covid-19. Έχουμε τονίσει την ενταντιότητά μας σε υποχρεωτικότητες. Προσπάθησαν να κάνουν εμάς ως αντιεμβολιαστές. Δεν το κατάφεραν γιατί όσοι κατάλαβαν τι λέμε κατάλαβαν ότι δεν είμαστε και δεν θα γίνουμε ποτέ αντιεμβολιαστές», λέει, μεταξύ άλλων, ο Φαίδων Βόβολης στο βίντεό του.’

Η ανάρτηση του Φαίδωνα Βόβολη η οποία είχε προκαλέσει αντιδράσεις:

«ΑΣΦΑΛΩΣ και ΔΙΑΦΩΝΩ με τα μέτρα αυτά. Κοροϊδεύουν τον κόσμο. Με 500 κρούσματα και 15 νεκρούς έκλεισαν μέσα μία χώρα… ΕΛΕΓΧΟΥΝ το μυαλό σας μέσω ΜΜΕ. Είναι και τεστ πειθαρχίας. ΜΗΝ τους αφήνετε. Έχουν βάλει αναμεταδότες πολλούς (και συναδέλφους μου) να σας τρομοκρατούν.

Όσοι γιατροί είναι γνώστες της παθοφυσιολογίας, απλά γελάνε με όλα αυτά! Δεν μιλάμε για θεωρίες συνωμοσίας εδώ, αλλά για το ότι οι αριθμοί δεν βγαίνουν!

Οι αναλύσεις που διαβάζετε είναι αστείες…».

Διαβάστε περισσότερα νέα εδώ

Pin It on Pinterest

Share This