Νίσυρος: Πάνω από 6 παιδιά κατηγορούν για κακοποίηση τον υπάλληλο του ΥΠΠΟ!

Μετά την καταγγελία κατά του υπαλλήλου του Μουσείου της Νισύρου για σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκου, περισσότερα από 6 παιδιά μίλησαν και κατήγγειλαν παρόμοια περιστατικά.

Ο υπάλληλος του Μουσείου της Νισύρου, ο οποίος κατηγορείται για τη σεξουαλική παρενόχληση ανηλίκου, έρχεται τώρα αντιμέτωπος με περαιτέρω καταγγελίες για κακοποίηση.

Ο διευθυντής του Γυμνασίου-Λυκείου Νισύρου, Γιάννης Κουλάκης, μιλώντας σήμερα στην ΕΡΤ Νοτίου Αιγαίου, ανέφερε ότι ανάμεσα στα φερόμενα ως θύματα πιθανόν να περιλαμβάνονται και παιδιά, μαθητές γυμνασίου.

«Ξεπεράστηκαν φόβοι και ντροπές και άρχισαν να μιλάνε», ανέφερε σημειώνοντας ότι κοιτάνε την αλήθεια κατάματα και την αντιμετωπίζουν.

Εν τω μεταξύ, σε αναστολή καθηκόντων τέθηκε με απόφαση της υπουργού Πολιτισμού, Λίνας Μενδώνη, ο 50χρονος αρχαιοφύλακας, που κατηγορείται για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας ανήλικου αγοριού στη Νίσυρο.

Παράλληλα, διατάχθηκε διοικητική έρευνα σε βάρος του. Η υπόθεση ερευνάται από τις Αστυνομικές και τις Εισαγγελικές Αρχές.

Μάλιστα, από την Πέμπτη, έχει φθάσει στη Νίσυρο κλιμάκιο με ψυχολόγο και κοινωνικό λειτουργό, που συζητά με γονείς και τα παιδιά.

Πηγή: news247.gr / ertnews

Pin It on Pinterest