Νίκος Κοκλώνης για τον πατέρα που έβαλε τέλος στη ζωή του στην Κάρπαθο – Να βάλουμε τέλος σε ομοφοβία, bullying και υποκρισία

Σε σοκ είναι η κοινωνία έπειτα από την είδηση πως ένας πατέρας αποφάσισε να βάλει τέλος στη ζωή του για να γλιτώσει τον χλευασμό των συντοπιτών του σε νησί των Δωδεκανήσων επειδή διέρρευσε βίντεο που έδειχνε το γιο του σε ερωτικές περιπτύξεις με άλλον άνδρα.

Ο πατέρας δεν άντεξε τα σχόλια που ακουγόντουσαν για το γιο του, καθώς στο καφενείο γελούσαν με το περιστατικό και έκαναν σεξιστικά σχόλια και αποφάσισε να βάλει τέλος στη ζωή του.

Πολλοί εκπρόσωποι της εγχώριας showbiz εξέφρασαν την άποψη τους για το περιστατικό. Ανάμεσα τους και ο Νίκος Κοκλώνης ο οποίος τόνισε σε ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter πως: «οφείλουμε να ενώσουμε επιτέλους δυνάμεις και να βάλουμε τέλος σε ομοφοβία, bullying και υποκρισία».

Συγκεκριμένα, ο παρουσιαστής έγραψε: «Έδωσε τέλος στη ζωή του μετά από χλευασμό της τοπικής κοινωνίας για το #revengeporn βίντεο του γιου του με άλλον άντρα- Εν έτει 2022 οφείλουμε να ενώσουμε επιτέλους δυνάμεις και να βάλουμε τέλος σε ομοφοβία, bullying κ υποκρισία. Αργήσαμε πολύ».

Διαβάστε περισσότερα νέα εδώ

Pin It on Pinterest