Επίσκεψη στον δήμαρχο απο το νέο Αστυνομικό Διευθηντή Τάξης

Τον Ταξίαρχο Φώτιο Νικολόπουλο νέο Αστυνομικό Διευθυντή Τάξης της Αστυνομικής Διεύθυνσης Δωδεκανήσου δέχτηκε το πρωί σε εθιμοτυπική, αλλά και ουσιαστική επίσκεψη ο δήμαρχος Ρόδου Στάθης Κουσουρνάς.

Ο δήμαρχος συνεχάρη τον κ. Νικολόπουλο για την ανάληψη των νέων του καθηκόντων και εξέφρασε την ικανοποίησή του για το γεγονός ότι  η 20ετής παραμονή του στη Ρόδο και η ανάληψη καθηκόντων από θέσεις ευθύνης όλα αυτά τα χρόνια  διασφαλίζει μια περαιτέρω γόνιμη περίοδο και επιχειρησιακή ετοιμότητα από πλευράς του.

Ο νέος αστυνομικός διευθυντής τον οποίο συνόδευε ο Υπασπιστής Αστυνομικός Υποδιευθυντής Μιχαήλ Καλιωράκης τόνισε ότι η ελληνική αστυνομία θα εργαστεί με επιμονή και ευσυνειδησία ώστε το αίσθημα της ασφάλειας και της τάξης να είναι εδραιωμένο στην περιοχή μας.

Ειδικότερα για το ξεκίνημα της καλοκαιρινής περιόδου που συνεπάγεται περαιτέρω κυκλοφοριακή επιβάρυνση έγινε ιδιαίτερη συζήτησε κυρίως για την παράνομη στάθμευση σε πεζοδρόμια και ράμπες με τον κ. Νικολόπουλο να υπογραμμίζει ότι δεν θα υπάρξει ανοχή η οποία τελικά είναι αυτή που δημιουργεί και την ασυδοσία.

Συζητήθηκαν επιπλέον θέματα που αφορούν τη λειτουργία της Μεσαιωνικής Πόλης, και άλλων τουριστικών περιοχών και ο δήμαρχος ενημέρωσε ότι θα υπάρξει φύλαξη από ιδιωτική εταιρεία των κεντρικών πυλών της.

Οι δύο πλευρές συμφώνησαν ότι η γόνιμη συνεργασία θα συνεχιστεί.

Pin It on Pinterest