Δύναμη ψυχής! Νίκησε τον καρκίνο και στέλνει το δικό της μήνυμα

Η γυναίκα που βλέπετε, κέρδισε το στοίχημα της ζωής, κοιτώντας τον καρκίνο κατάματα – Η Ηρακλειώτισσα με περίσσια δύναμη ψυχής στέλνει το δικό τους μήνυμα στους χιλιάδες καρκινοπαθείς….

Νίκησε τον καρκίνο και τώρα στέλνει το δικό της μήνυμα σε όσους αντιμετωπίζουν αυτή τη σοβαρή ασθένεια.

Ο λόγος για την Ηρακλειώτισσα κ. Ρένα Μανιά που μετά από 8 ολόκληρους μήνες σκληρής μάχης με την επάρατη νόσο, κατάφερε να βγει νικήτρια. Στο πλευρό της ο γνωστός σκηνοθέτης και ηθοποιός Μάνος Μανιάς, τα δύο της παιδιά Γιάννης και Νίκος, έκαναν τα πάντα για να τη βοηθήσουν. Διαβάστε παρακάτω το μήνυμα της κ. Ρένας και της οικογένειας της, τώρα που βλέπει τη ζωή με άλλο μάτι.

“Κατά αρχήν δεν δημοσιεύω για να δημιουργήσω εντυπώσεις. Δεν θα γράψω πολλά. Μετά από 8 μήνες καταφέραμε να σταθούμε στα πόδια μας. Όσοι αντιμετωπίζουν πρόβλημα με καρκίνο να είναι αισιόδοξοι, μην φοβούνται. Η ιατρική έχει κάνει πραγματικά άλματα σε αυτό το θέμα. Το χαμόγελο είναι το πρώτο που θα πρέπει να υπάρχει και να μην αλλοιωθεί ποτέ. Το ευχαριστούμε είναι λίγο για την αναφορά στο Βενιζέλειο νοσοκομείο. Ευχαριστούμε την ογκολογική κλινική και συγκεκριμένα την Κα. Μηλάκη, τον Κο. Ανδρουλάκη και Κο. Δροσίτη, την χειρουργική κλινική τον Κο. Κωστάκη, τον Κο. Ραχμανή και τον Κο Κοκκινάκη, το γαστρεντερολογικό τμήμα τον Κο Πασπάτη και Κο Βάρδα, το τμήμα χημειοθεραπείας την Κα Ελένη και την Κα Αλεξάνδρα και τελειώνοντας όλο το νοσηλευτικό προσωπικό του νοσοκομείου”.

Πηγή: ekriti

Pin It on Pinterest

Share This