Νέος κύκλος σεμιναρίων Aegean Cuisine

Τη Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου 2020 ξεκινάει νέος κύκλος Σεμιναρίων για την Αιγαιακή Κουζίνα, βάσει του προτύπου AegeanCuisine, που διοργανώνεται από το Επιμελητήριο Δωδεκανήσου και το ΚΕΚ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ στο πλαίσιο του έργου ΔΡΑΣΕΙΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ, ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ ΣΤΑ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ με χρηματοδότηση της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου. Την πρωτοβουλία στηρίζει η Λέσχη Αρχιμαγείρων Δωδεκανήσου και Κυκλάδων και ο Σύλλογος Εστιατόρων Ρόδου.

Το διήμερο σεμινάριο θα διεξαχθεί στην πόλη της Ρόδου (στις εγκαταστάσεις του ΚΕΚ στο πάρκο Ροδίνι) στις 24 και 25 Φεβρουαρίου και στη Λίνδο (στο Πολιτιστικό Κέντρο Ζίγδη) στις 28 και 29 Φεβρουαρίου και ώρες 10:00-13:30.

Το Σεμινάριο που έχει ως στόχο την ανάδειξη της τοπικής μας γαστρονομικής παράδοσης και κουλτούρας και την προώθηση των τοπικά παραγόμενων προϊόντων, είναι δωρεάν και απευ­θύνεται σε επιχειρηματίες εστιάτορες, ξενοδόχους καθώς και επαγγελματίες του χώρου της εστίασης (σεφ, μάγειρες).

Μετά από τα επιτυχημένα σεμινάρια στα νησιά της Δωδεκανήσου, αποφασίστηκε λόγω του αυξημένου ενδιαφέροντος, η διεξαγωγή του σεμιναρίου τον Μάρτιο και σε άλλα νησιά του Νομού, ώστε όλο και περισσότεροι επαγγελματίες να ενταχθούν στο πρότυπο Aegean Cuisine προς όφελος τόσο των επιχειρήσεων όσο και του Νοτίου Αιγαίου συνολικά, με την καθιέρωσή του ως ιδανικού γαστρονομικού προορισμού.

Αναλυτικό πρόγραμμα των σεμιναρίων και αιτήσεις συμμετοχής μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να βρουν στην ιστοσελίδα www.katartisi-pnai.gr.