Νέο καθηλωτικό VIDEO CLIP από το δικό μας συγκρότημα “OUTPASS”

Πόση περηφάνια μπορεί να νιώθει κάποιος, όταν βλέπει ανθρώπους που ξέρει μια ζωή να κυνηγούν αδιάκοπα το όνειρο τους και να πετυχαίνουν. Ο λόγος για τους OUTPASS , ένα συγκρότημα που ξεκίνησε ερασιτεχνικά τα βήματα του από τη Ρόδο, όμως τους χαρακτηρίζει μόνο ο απόλυτος επαγγελματισμός.

Αυτό επιβεβαιώνεται από το νέο τους άλμπουμ που κυκλοφόρησε μέσα στο 2018 , ένα διαφορετικό instrumental album με δυνατές μελωδίες που σε παρασύρουν για ακόμα μια φορά.  Το άλμπουμ ονομάζεται “Tales of Aelous”.

Το “Tales of Aelous” κλείνει με το τελευταίο  κομμάτι “Fortuna” όπου το τσέλο σε μαγεύει και το video clip του κομματιού σε καθηλώνει. Υπόσχεται δυνατές στιγμές και συγκινήσεις για μια μοναδική βραδιά όπου θα απολαύσουμε τους OUTPASS live στην Τάφρο, τον Σεπτέμβρη. Περισσότερα για τη συναυλία αυτή θα σας πούμε προσεχώς.

Γνωρίστε τους OUTPASS κανοντας κλικ ΕΔΩ.

Παρακολουθήστε το νέο video clip στο youtube: https://www.youtube.com/watch?v=bnraFMRRXTA&feature=share

Music by Outpass Bass -Panos Patsais Cello-Antonis Anastasis Drums -Stergos Foutoulis Guitar-Alexander Houlis Keybords-Nektarios Kalomiris Director- Milton Louiz Dancer(Fortuna) – Joanna Theochari Choreography- Valia Karveli Recording -mixing D.C.studio Special thanks to everyone that helped (Kyriakos ,Dimos ,Miltos,My Nikolaki )