Νέο συγκλονιστικό βίντεο από το μοναστήρι της ακολασίας και των στημένων θαυμάτων στην Κύπρο – Μοναχός χτυπάει γυναίκα με ζωνάρι

Κάθε μέρα και μια αποκάλυψη έρχεται στο φως για τη μονή Αββακούμ που απασχολεί τις τελευταίες μέρες Ελλάδα και Κύπρο.

Σε νέο βίντεο που είδε το φως της δημοσιότητας φαίνεται μοναχός να βγαίνει εκτός εαυτού και να χτυπάει γυναίκα με ζωνάρι στο προαύλιο της μονής.

Το βίντεο παρουσιάστηκε από εκπομπή του καναλιού «ΣΙΓΜΑ» και δείχνει με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο τα όσα σοκαριστικά λάμβαναν χώρα στο μοναστήρι της Κύπρου.

Πιο συγκεκριμένα στο οπτικό υλικό έχουν καταγραφεί σκηνές από το εξωτερικό της εκκλησίας στις οποίες φαίνονται οι αρχιμανδρίτες να λογομαχούν έντονα, σε σημείο υστερίας, με μια γυναίκα η οποία πιθανότατα ήταν εθελόντρια και ενδεχομένως σύμφωνα με πληροφορίες της εκπομπής, ασκούσε χρέη καθαρίστριας.

Η γυναίκα ζητά από τον μοναχό να της επιτρέψει να μπει στη μονή για να πάρει κάτι που άφησε μέσα, με τον ιερέα να φωνάζει και να τη διώχνει.

Σε όλοι τη διάρκεια του βίντεο οι αρχιμανδρίτες φωνάζουν και σε κάποιο σημείο η γυναίκα βρίσκεται ξαφνικά στο έδαφος.

Τότε ο μοναχός χτυπά με το ζωνάρι του τη γυναίκα. Μάλιστα η μανία του ήταν τόση που το ζωνάρι έσπασε και ξεκόλλησε το μεταλλικό κομμάτι. Η γυναίκα στο τέλος του βίντεο διακρίνεται να αποχωρεί από τη μονή μη μπορώντας να σταθεί στα πόδια της.

Pin It on Pinterest