Νέο πτητικό πρόγραμμα για την TUI Fly με 3 εκατ. θέσεις σε Κρήτη, Ρόδο και Κω

Το καλοκαιρινό πτητικό πρόγραμμα για το 2024 ανακοίνωσε η TUI Fly. Το ανανεωμένο πρόγραμμα περιλαμβάνει περισσότερες από 500 εβδομαδιαίες συνδέσεις με 24 sunny προορισμούς μεταξύ των οποίων, η Μαγιόρκα, η Κρήτη, η Ρόδος, η Κως, η Φουερτεβεντούρα και η Γκραν Κανάρια.

Το Ανόβερο και το Ντίσελντορφ προσφέρουν τις περισσότερες εβδομαδιαίες πτήσεις με 140 πτήσεις από το κάθε αεροδρόμιο. Σύμφωνα με τον Stefan Baumert, Managing Director της TUI Germany, το Ντίσελντορφ είναι ο μεγαλύτερος σταθμός της TUI Fly. Όπως είπε, από αυτό το αεροδρόμιο μεταξύ άλλων προστέθηκαν νέες απευθείας πτήσεις προς το Enfidha-Hammamet στην Τυνησία και πτήσεις πελατών για κρουαζιέρες της TUI Cruises.

Η αεροπορική εταιρεία έχει επίσης αυξήσει τη χωρητικότητα για τη Μαγιόρκα, με πτήσεις δύο φορές την ημέρα από το Ντίσελντορφ και το Ανόβερο προς το νησί των Βαλεαρίδων. Το καλοκαίρι του 2024, η TUI Fly θα ξεκινήσει επίσης από το Ανόβερο προς Marsa Alam, Agadir, Αττάλεια και Enfidha-Hammamet.

Σημειώνεται ότι τα 23 Boeing 737 απογειώνονται από πέντε συνολικά αεροδρόμια: Εκτός από το Ντίσελντορφ και το Ανόβερο, θα υπάρχουν πτήσεις από την Φρανκφούρτη, το Μόναχο και την Στουτγάρδη.

Pin It on Pinterest