Νέο Προεδρείο στον πολιτιστικό Σύλλογο Ιστρίου

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η γενική συνέλευση και στη συνέχεια οι εκλογές για την ανάδειξη νέου δ.σ. στον Πολιτιστικό Σύλλογο Ιστρίου «Άγιος Μερκούριος», το Σάββατο 6 Ιανουαρίου. Τα άτομα που εκλέχτηκαν, στη συνέχεια συνεδρίασαν μεταξύ τους και συγκροτήθηκαν σε σώμα το οποίο αποτελείτε ως εξής:

Πρόεδρος: Κώστας Κωτιάδης

Αντιπρόεδρος Α: Άκης Παπακώστας

Αντιπρόεδρος Β: Δημήτρης Γαριδάκης

Ταμίας: Βάγια Πατινιώτη

Αναπ/της Ταμίας: Λευτέρης Ασπράκης

Γραμματέας: Κατερίνα Πόκκια

Μέλη: Βασίλης Βουκκής, Σιδέρης Χωρίτης, Μαρίνα Κουτούζη, Σέβα Χωρίτη, Δημήτρης Ντίνος.

Εξελεκτική Επιτροπή: Νεκταρία Σείτη, Νίκος Παπαεμμανουήλ, Στέργος Μικκιός.

Παράλληλα, το νεοεκλεγείς διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου, αποφάσισε και τις πρώτες του εκδηλώσεις για το πρώτο τρίμηνο του έτους, οι οποίες είναι:

  1. Κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του συλλόγου στις 28 Ιανουαρίου, ημέρα Κυριακή, μετά το τέλος της Θείας Λειτουργίας, στο Πνευματικό Κέντρο Ιστρίου.
  2. Χοροεσπερίδα την Κυριακή των Αποκριών 18 Φεβρουαρίου στην Ίστριο, στο πολιτιστικό κέντρο με την ορχήστρα του Μηνά Λεντή, και τέλος,
  3. Το 7ο Ίστριος winter camp, με την συμμετοχή εθελοντικών ομάδων του νησιού, το οποίο θα πραγματοποιηθεί το τριήμερο 16, 17, 18 Μαρτίου.

Το νέο δ.σ. εύχεται σε όλο τον κόσμο Καλή Χρονιά με υγεία, αγάπη και ευτυχία και περιμένουμε να μας στηρίξετε σε αυτό το νέο μας ξεκίνημα.

Πολιτιστικός Σύλλογος Ιστρίου «Άγιος Μερκούριος».

Pin It on Pinterest

Share This