Νέο έκτακτο δελτίο επικίνδυνων καιρικών φαινομένων: Μέχρι την Δευτέρα καταιγίδες και κεραυνοί

Νέο έκτακτο δελτίο για επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα τα οποία θα συνεχίζουν να εκδηλώνονται κατά τόπους στη χώρα μας σήμερα Κυριακή (06-11-22) και έως τις πρώτες πρωινές ώρες της Δευτέρας (07-11-22) εξέδωσε η ΕΜΥ αναφέροντας ότι η κακοκαιρία Eva θα συνεχίσει να έχει ως κύρια χαρακτηριστικά τα μεγάλα ύψη βροχής, τις μεγάλες ραγδαιότητες και τη μεγάλη συχνότητα κεραυνών.

Πιο αναλυτικά, ισχυρές βροχές και καταιγίδες θα εκδηλώνονται:

α) μέχρι το μεσημέρι της Κυριακής (06-11-22) στο νότιο Ιόνιο και τη δυτική Πελοπόννησο

β) μέχρι και τις απογευματινές ώρες της Κυριακής (06-11-22) στην κεντρική Μακεδονία, την ανατολική Θεσσαλία, την Αττική και την
ανατολική Πελοπόννησο

γ) μέχρι τις βραδινές ώρες της Κυριακής (06-11-22) στις Σποράδες, την Εύβοια, τις Κυκλάδες και τη δυτική Κρήτη

δ) από νωρίς το απόγευμα της Κυριακής (06-11-22) μέχρι και τις πρώτες πρωινές ώρες της Δευτέρας (07-11-22) στο ανατολικό Αιγαίο από την περιοχή Σάμου-Ικαρίας και νοτιότερα μέχρι και τα Δωδεκάνησα.

Η κακοκαιρία Eva πέρασε και από την Αττική

Η κακοκαιρία Eva χτύπησε λίγο μετά τα μεσάνυχτα του Σαββάτου και την Αττική με μια καταιγίδα που διήρκησε κάτι λιγότερο από μια ώρα. Σύμφωνα με την Πυροσβεστική δεν έχουν καταγραφεί ιδιαίτερα προβλήματα πέραν των 13 κοπών δέντρων σε διάσπαρτες περιοχές στο λεκανοπέδιο και μιας φωτιάς που προκλήθηκε από κεραυνό στο Χαϊδάρι.

Pin It on Pinterest

Share This