Το νέο Δ.Σ της Επιτροπής νέων του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Ρόδου

Την Τετάρτη 9 Απριλίου 2014 πραγματοποιήθηκαν στο Αμφιθέατρο του Γενικού Νοσοκομείο Ρόδου εκλογές για την αναδείξει του νέου Διοικητικού συμβουλίου της Επιτροπής νέων του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Ρόδου.Μετά την αποχώρηση λόγω ορίου ηλικίας του πρωτεργάτη και πρόεδρου της επιτροπής νέων Μανώλη Τριαλώνη,την σκυτάλη ανέλαβε ο Χαράλαμπος Μπαρκανίκας που όπως δήλωσε ευελπιστεί η νέα επιτροπή να συνεχίσει το έργο της στην ενημέρωση και την προσεγγίσει νέων εθελοντών αιμοδοτών για να έχουμε μια Ελλάδα αυτάρκεις σε αίμα!!!

Οι εκλογές από τα μέλη της επιτροπής νέων ανέδειξαν το Δ.Σ. τους: Πρόεδρος: Χαράλαμπος Μπαρκανίκας Αντιπρόεδρος: Λίνο Λιτσενη Β Αντιπρόεδρος :Τατιάνα Καζάκοβα Γραμματέας :Χρήστος Γκίτσης Αναπλ. Γραμματέας :Αγγελική Δαουτίδη Ταμίας: Γιάννης Σωτηράκης Μέλος: Σέβα Σαρούκου Α Επιλαχών: Ρενάτο Μπεχάρι Β Επιλαχών: Μαριέττα Μουλιάτη Καλούμε όλους τούς νέους να έρθουν στην επιτροπή νέων εθελοντών αιμοδοτών και να προσφέρουν στην ιδέα της εθελοντική αιμοδοσίας.

Θα πρέπει όλοι μαζί η νέα γενιά να στήσουμε γερά θεμέλια ώστε να συνεχιστεί η μεγάλη αυτή προσφορά στον συνάνθρωπο η πρόσφορα της ζωής η ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ !!!

Ρίξτε μία Ματιά

Pin It on Pinterest