Νεκρός στο κελί του ο Αλβανός βαρυποινίτης δολοφόνος του υπαρχιφύλακα

Νεκρός βρέθηκε πριν από λίγο στο κελί του ο Αλβανός βαρυποινίτης που δολοφόνησε τον υπαρχιφύλακα…

Ο βαρυποινίτης, έπειτα από την αποτρόπαια πράξη του, είχε μεταφερθεί στις φυλακές της Νιγρίτας Σερρών και είχε εγκλειστεί μόνος του σε κελί. Γύρω στις 11:00 το βράδυ της Πέμπτης τον εντόπισε νεκρό σωφρονιστικός υπάλληλος.

Σύμφωνα με τα όσα ανέφεραν οι υπάλληλοι των φυλακών, στις 15.45 επέστρεψε στη φυλακή από τον ανακριτή όπου είχε μεταβεί για απολογία. Στις 18.32 ξάπλωσε για 45 λεπτά και σύμφωνα με τους ίδιους στριφογύριζε στο κρεβάτι του.

Σημειώνεται ότι στο κελί του υπήρχε κάμερα για λόγους ασφαλείας. Τα αίτια του θανάτου του προς το παρόν παραμένουν άγνωστα.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Δημόσιας Τηλεόρασης στο σωφρονιστικό κατάστημα έχει σπεύσει κλιμάκιο της αστυνομίας και ιατροδικαστής προκειμένου να διερευνήσουν τα αίτια θανάτου του Αλβανού ισοβίτη.

Ο ισοβίτης είχε στήσει ενέδρα στον άτυχο υπαρχιφύλακα και αιφνιδίασε τον άτυχο 50χρονο, αφού την ώρα της καταμέτρησης ο ισοβίτης έδωσε στον σωφρονιστικό ένα σημείωμα που έγραφε: «Είμαι από το 1997 στη φυλακή και δεν μου δίνετε άδεια, θα πάρω τη ζωή ενός από εσάς». Ετσι του απέσπασε την προσοχή και του επιτέθηκε με το αυτοσχέδιο μαχαίρι.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πριν από ένα μήνα είχε απορριφθεί το αίτημα του για άδεια, ενώ το συμβούλιο είχε απορρίψει επόμενο αίτημα για αποφυλάκιση.

Ο Καρέλι είχε αποφυλακιστεί το 2006, όμως, ένα χρόνο αργότερα συνελήφθη ξανά και είχε καταδικαστεί για απόπειρα ανθρωποκτονίας, ενώ έχει σε βάρος του και πειθαρχικά παραπτώματα.

Πηγή : zougla.gr

Pin It on Pinterest