Νεκρός 34χρονος ομογενής απο τη Ρόδο στο Σίδνεϋ

Ο 34χρονος Νεκτάριος Παπανικολάου, έχασε τη ζωή σε τραγικό δυστύχημα στο Σίδνεϋ στις 16 Απριλίου 2022, αναφέρουν τοπικά Μέσα.

Ο 34χρονος ενεπλάκη στο τροχαίο δυστύχημα, φεύγοντας με τη μοτοσικλέτα του από τη δουλειά.

Οι γονείς του μιλώντας στον Νέο Κόσμο ανέφεραν: «Είναι δύσκολο να συνειδητοποιήσουμε το γεγονός ότι ο γιος μας έχει φύγει. Είμαστε συντετριμμένοι, σοκαρισμένοι. Δεν υπάρχουν λόγια για να περιγράψουμε τη σύγχυση».

Η μητέρα του Νεκτάριου, Γιώτα, μετανάστευσε από την Κύπρο στην Αυστραλία, ενώ ο πατέρας του Γιώργος, γεννήθηκε εκεί αλλά έχει καταγωγή από τη Ρόδο.

Ο 34χρονος ήταν το μεγαλύτερο παιδί της οικογένειας Παπανικολάου. Αφού ολοκλήρωσε τις σπουδές του, αποφάσισε να ακολουθήσει το επάγγελμα του παππού και του πατέρα του και έπιασε δουλειά ως κρεοπώλης στην οικογενειακή τους επιχείρηση.

«Στα 34 του, ο γιος μας ήταν πηγή χαράς και ήξερε πώς να κάνει τους ανθρώπους να χαμογελούν. Όταν ο θάνατος του ανακοινώθηκε στην κοινότητά μας, εκατοντάδες άνθρωποι είχαν να πουν μια διαφορετική ιστορία ο καθένας για τον Νεκτάριο. Τον χαρακτήριζαν ως τον άνθρωπο με το μεγαλύτερο χαμόγελο, έλεγε τα καλύτερα ανέκδοτα, ενώ είχε την πιο όμορφη ψυχή που φώτιζε τον χώρο με θετική ενέργεια. Ήταν με όλη τη σημασία της λέξης «άνθρωπος», ο οποίος αγαπούσε να βρίσκεται ανάμεσα σε κόσμο και που ένιωθε ζωντανός όταν μιλούσε με τους άλλους, άκουγε τις ιστορίες τους και γελούσε», αναφέρει η οικογένεια στο ίδιο δημοσίευμα.

Η οικογένεια Παπανικολάου αποκάλυψε ότι παραλίγο να χάσει το πρωτότοκό της παιδί πριν πολλά χρόνια, όταν στην ηλικία των δύο έπεσε από το μπαλκόνι στο γρασίδι την ώρα που έπαιζε με τον ξάδερφό του. «Τη μια στιγμή ήταν εκεί και ξαφνικά εξαφανίστηκε. Τότε σπεύσαμε κάτω, περιμένοντας το χειρότερο για τον μικρό μας Νεκτάριο. Τελικά τον βρήκαμε σώο και αβλαβή, χωρίς να έχει ούτε γρατσουνιά. Τώρα αναρωτιέμαι εάν ο Θεός ήθελε να τον πάρει τότε, αλλά αποφάσισε να τον αφήσει να ζήσει λίγο περισσότερα για να μοιράσει χαρά και χαμόγελα στους ανθρώπους», ανέφερε η μητέρα του.

Ο 34χρονος ήταν παντρεμένος με την Krissy και μαζί είχαν δύο παιδιά. Μαζί, έπρεπε να βρουν τη δύναμη να μείνουν αισιόδοξοι όταν η μικρή τους κόρη έπρεπε να νοσηλευτεί και να χειρουργηθεί.

Οι συγγενείς και οι φίλοι του τώρα προσπαθούν να συγκεντρώσουν χρήματα για να στηρίξουν την οικογένεια μέσω μιας σελίδας go fund me.

Πηγή sigmalive.com

Διαβάστε περισσότερα νέα εδώ

Pin It on Pinterest

Share This