Νέες δημοπρατήσεις και διακηρύξεις έργων στο νησί της Ρόδου – Σε Αρχίπολη, Πλατάνια κι Απόλλωνα ο Δήμαρχος

Εν όψει των νέων δημοπρατήσεων και διακηρύξεων έργων για το έτος 2018 ο δήμαρχος Ρόδου Φώτης Χατζηδιάκος, συνεχίζει τις επισκέψεις του στις δημοτικές ενότητες του νησιού καταγράφοντας τις ανάγκες και επιλύοντας προβλήματα της καθημερινότητας των πολιτών.

Στο πλαίσιο αυτό και εκ της ιδιότητός του ως επικεφαλής των Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου, επισκέφτηκε χθες (Τετάρτη) τις δημοτικές ενότητες Αρχίπολης, Πλατανίων και Απολλώνων, συνοδευόμενος από υπηρεσιακούς παράγοντες και τους προέδρους των δημοτικών κοινοτήτων.

Ο κ. Χατζηδιάκος, μετά τις επισκέψεις του τη Δευτέρα σε δημοτικές κοινότητες της Νότιας Ρόδου, επισκέφτηκε τη δημοτική κοινότητα Αρχίπολης και συνοδευόμενος από τον πρόεδρο Σάββα Μακρή έδωσε εντολή για την επέκταση του δικτύου φωτισμού, ενώ πραγματοποίησε επιτόπια επίσκεψη στο κοινοτικό κατάστημα Αρχίπολης στο οποίο θα ξεκινήσουν βελτιωτικές παρεμβάσεις. Επιπλέον καταγράφοντας τις ανάγκες στο δημοτικό σχολείο ζήτησε την εκπόνηση μελέτης προκειμένου να εκτελεστούν παρεμβάσεις για την καλύτερη λειτουργικότητα του χώρου.

Ακολούθως ο δήμαρχος, συνοδευόμενος από τον πρόεδρο της δημοτικής κοινότητας Γιάννη Πετρά, επισκέφτηκε τα Πλατάνια και εξέτασε προβλήματα καθημερινότητας ενώ ανέθεσε στις Τεχνικές Υπηρεσίες την κατασκευή τοιχίου αντιστήριξης, εντός του οικισμού.

Με τον πρόεδρο της κοινότητας Απολλώνων Βασίλη Πιπέρη, πραγματοποίησε στη συνέχεια επιτόπιες επισκέψεις στις αθλητικές εγκαταστάσεις της κοινότητας, του κλιμακίου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και τις περιοχές που ο οι τεχνικές του Δήμου σχεδιάζουν επέκταση του δικτύου φωτισμού.

Σε όλες τις δημοτικές κοινότητες ο δήμαρχος εξέτασε την εξέλιξη των παρεμβάσεων και των έργων που εκτελούνται και έδωσε τις κατευθύνσεις για τον καλύτερο συντονισμό των υπηρεσιών, ενώ έθεσε χρονοδιαγράμματα για την αποπεράτωση των εργασιών που υλοποιούνται.

Pin It on Pinterest

Share This