Νέα καλοκαιρινή διαδρομή της easyJet σε Ρόδο από το Μπέλφαστ

Η easyJet θα προσθέσει ένα όγδοο αεροσκάφος στη βάση της στο διεθνές αεροδρόμιο του Μπέλφαστ αυτό το καλοκαίρι.

Ένα όγδοο αεροσκάφος Airbus A320 θα ενταχθεί στον στόλο της αεροπορικής εταιρείας, καθώς η easyJet ετοιμάζεται να ξεκινήσει μια νέα διαδρομή προς την Ρόδο αυτό το καλοκαίρι και στην Αττάλεια της Τουρκίας.

Το νέο δρομολόγιο μεταξύ Μπέλφαστ και Ρόδου πρόκειται να ξεκινήσει στις 3 Ιουνίου με αναχωρήσεις δύο φορές την εβδομάδα κάθε Τρίτη και Σάββατο, προσφέροντας στους ταξιδιώτες από την Βόρεια Ιρλανδία ακόμη περισσότερες επιλογές για διακοπές παραλίας με πακέτα από την easyJet Holidays.

Στο πλήρες πακέτο, η easyJet Holidays διαθέτει πάνω από 100 ξενοδοχεία στη Ρόδο.
Το πακέτο περιλαμβάνει πτήσεις, αποσκευές 23 κιλών ανά άτομο, ξενοδοχεία και μεταφορές.

Το A320neo 186 θέσεων θα έχει έδρα στο Μπέλφαστ κατά τη διάρκεια της καλοκαιρινής περιόδου, μαζί με τρία Airbus A319 156 θέσεων, δύο A320 186 θέσεων και δύο A320neo 186 θέσεων που εξυπηρετούν ήδη τους πελάτες της αεροπορικής εταιρείας στο Μπέλφαστ.

Η προσθήκη του νέου αεροσκάφους θα δημιουργήσει επίσης περίπου 40 θέσεις εργασίας στο αεροδρόμιο.

Επιπλέον, η αεροπορική εταιρεία γιόρτασε χθες Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 70 εκατομμύρια επιβάτες από και προς το αεροδρόμιο του Μπέλφαστ, από τότε που ξεκίνησε να εκτελεί  δρομολόγια το 1998.

Η easyJet συνδέει το διεθνές αεροδρόμιο του Μπέλφαστ με περισσότερα αεροδρόμια του Λονδίνου από οποιαδήποτε άλλη αεροπορική εταιρεία. Προσφέρει έως και 184 πτήσεις προς βασικά αεροδρόμια του Λονδίνου, συμπεριλαμβανομένων των Γκάτγουικ, Λούτον και Στάνστεντ.

Πηγή: tourismtoday

Pin It on Pinterest

Share This