Νέα Εφαρμογή Εικονικής Περιήγησης στην Ακρόπολη της Λίνδου

Η “MustGo” είναι μια νέα ψηφιακή εφαρμογή για έξυπνα κινητά τηλέφωνα που σας ξεναγεί στην ιστορία της Ακρόπολης της Λίνδου. Με λίγα μόλις κλικ, παρέχεται στο χρήστη μια βιωματική ξενάγηση του χώρου, με παράθεση ιστορικών γεγονότων και πληροφοριών, ταξιδεύοντας σας στο παρελθόν, και έπειτα πάλι πίσω στο παρόν.

Η εφαρμογή οδηγεί το χρήστη σε 8 διαφορετικά σημεία της Ακρόπολης, ενώ για κάθε σημείο υπάρχουν έως και πέντε επεξηγηματικά βίντεο αναφορικά με την ιστορία, την τέχνη, τα αρχαιολογικά ευρήματα κ.α. Τα 24, συνολικά, βίντεο της εφαρμογής είναι σε μορφή βίντεο, 3D animation και 2D illustration, με παράλληλη αφήγηση στη γλώσσα που θα επιλέξει ο χρήστης.

Τα κείμενα προέρχονται από έγκυρες και δημοσιευμένες πηγές αρχαιολόγων, αρχιτεκτόνων και επαγγελματιών ξεναγών. Η εφαρμογή αυτή δημιουργήθηκε από Ροδίτες, είναι εύκολη στη χρήση, δεν επιβαρύνει τη μνήμη του κινητού και η συνολική “ξενάγηση” διαρκεί περίπου 1 ώρα.

H εφαρμογή MustGo είναι διαθέσιμη τόσο για συσκευές Android όσο και για IOS. Περισσότερα για την εφαρμογή μπορείτε να μάθετε στο http://www.mustgo.eu/.