Νέα απίστευτη πρόκληση Ερντογάν: Δεν υπάρχει πια για μένα Μητσοτάκης – Δεν θα συναντηθώ ποτέ μαζί του

Απίστευτες δηλώσεις από τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν που δυναμιτίζουν το κλίμα, λέγοντας πως για εκείνον δεν υπάρχει πια ο Κυριάκος Μητσοτάκης δείχνοντας την ενόχλησή του και για την ιστορική ομιλία του Έλληνα πρωθυπουργού στο Κογκρέσο.

Ο Τούρκος πρόεδρος, μετά το υπουργικό συμβούλιο, δήλωσε: «για μένα δεν υπάρχει Μητσοτάκης και δεν θα δεχθώ να συναντηθώ ποτέ μαζί του».

«Είχαμε συμφωνήσει για το συμβούλιο στρατηγικής συνεργασίας, στο οποίο δεν θα συμμετέχω. Δεν θα συναντηθώ ποτέ με τον Μητσοτάκη», είπε στη συνέχεια ο Τούρκος πρόεδρος σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ.

Ο Ερντογάν διερωτήθηκε: «Η Ελλάδα έχει κτίσει 10 βάσεις… Εναντίον ποιας χώρας;» και κατηγόρησε τον Κυριάκο Μητσοτάκη για την ομιλία του στο Κογκρέσο λέγοντας πως: «έκανε συστάσεις για τη μη πώληση F-16 στην Τουρκία».

Σόου με φόντο το νέο υποβρύχιο πριν τις απίστευτες δηλώσεις για τον Μητσοτάκη

Ο Ερντογάν πριν τις απίστευτες δηλώσεις κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη, έκανε… σόου με φόντο το υποβρύχιο Hizirreis, προχωρώντας σε νέες παραληρηματικές δηλώσεις κατά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Ο Ερντογάν, όπως μεταδίδει το Anadolu, ανέφερε ότι «ο κακός γείτονας μάς έκανε ιδιοκτήτη αμυντικής βιομηχανίας», ενώ πρόσθεσε ότι «Ποτέ δεν ξεχάσαμε τις άδικες κυρώσεις που επιβλήθηκαν στη χώρα μας λόγω της ειρηνευτικής επιχείρηση στην Κύπρο».

Όσο για το νέο υποβρύχιο ο Τούρκος πρόεδρος περιέγραψε τα τεχνικά του χαρακτηριστικά, αναφέροντας πως μπορεί να παραμένει κάτω από το νερό για τρεις μέρες και στη θάλασσα για 12 εβδομάδες δίχως να χρειάζεται ανεφοδιασμό, ενώ αναμένεται να τεθεί σε λειτουργία το 2023.

Η Τουρκία ετοιμάζει να βάλει στο στόλο της κι άλλα υποβρύχια, με τον Ερντογάν να δηλώνει ότι: «Έχουμε υλοποιήσει πολλά έργα που θα κάνουν το ναυτικό μας ισχυρότερο και πιο αποτρεπτικό για την ασφάλεια της Γαλάζιας Πατρίδας».

Διαβάστε περισσότερα νέα εδώ

Pin It on Pinterest

Share This