Να ευχηθούμε καλό μήνα και καλή σεζόν ! Υγεία, υπομονή και ενότητα στο νησί !

Ξημέρωσε επιτέλους η μέρα που και επίσημα ανοίγει η καλοκαιρινή σεζόν, σήμερα 1η Ιουλίου! Να ευχηθούμε αρχικά να έχουμε έναν καλό και όμορφο μήνα με υγεία και να ευχηθούμε να έχουμε μια σεζόν όσο καλύτερη γίνεται από σήμερα!

Σήμερα το αεροδρόμιο της Ρόδου ανοίγει τις πύλες του για το εξωτερικό και αναμένεται να προσγειωθούν 11 πτήσεις τσάρτερ και το παρήγορο της υπόθεσης είναι πως φαίνεται ότι οι πρώτες πρωινές πτήσεις έχουν μεγάλη πληρότητα, οπότε σήμερα στο νησί υπολογίζεται χωρίς επίσημα στοιχεία ακόμα, καθώς όλα αλλάζουν μέχρι τελευταία στιγμή, να αφιχθούν περίπου 2000 άτομα. Ελπίζουμε σε αυξητικά νούμερα τις επόμενες ημέρες.

Τις πρώτες πρωινές πτήσεις θα υποδεχθεί ο δήμος Ρόδου σε μια σεμνή πολιτιστική εκδήλωση και θα τους κεράσει παραδοσιακά προϊόντα καθώς και σετ ατομικής υγιεινής.

Είναι πολύ σημαντικό όλοι ανεξαιρέτως στο νησί να είμαστε ενωμένοι και η εικόνα που θα δουν οι πρώτοι επισκέπτες να είναι όσο καλύτερη γίνεται για να γίνει διαφήμιση για τους επόμενους. Δυστυχώς ή ευτυχώς ζούμε από τη βιομηχανία του τουρισμού και πρέπει να κάνουμε τα αδύνατα δυνατά να προστατεύσουμε όσο μπορούμε την οικονομία μας και κατ’ επέκταση τον τόπο μας και τα κοινωνικά προβλήματα που ενδέχεται να εμφανιστούν μετά από μια κρίση τέτοιου μεγέθους.

Πολίτες, δήμος ,περιφέρεια, αρμόδιοι φορείς είναι σημαντικότερο από ποτέ να είναι ενωμένοι για να παλέψουν μια πάρα πολύ δύσκολη χρονιά και όχι μόνο.

Καλή δύναμη σε όλους τους Ροδίτες, σε όλους τους νησιώτες !

Καλό μήνα, καλή σεζόν !