Μπουγέλωσαν άστεγο σε αναπηρικό καροτσάκι – Μάταια προσπάθησε να ξεφύγει από τους «βασανιστές» του – Δείτε το βίντεο ντροπής

Θύελλα αρνητικών σχολίων έχει προκαλέσει ένα βίντεο που έχει ανέβει στο διαδίκτυο, όπου φαίνεται μια ομάδα νεαρών να λούζουν με έναν κουβά παγωμένο νερό έναν άστεγο που είναι καθηλωμένος σε αναπηρικό καροτσάκι.

Το βίντεο ντροπής γυρίστηκε στο πλαίσιο της νέας μόδας του μπουγελώματος που ακούει στο όνομα «Ice Bucket Challenge», στην περιοχή Έβερτον του Λίβερπουλ στη Βρετανία.

Ο άνδρας που εκείνη την ώρα κοιμόταν, ξύπνησε απότομα και προσπάθησε να τους ξεφύγει με το αναπηρικό καροτσάκι, όμως δεν τα κατάφερε.

Οι νεαροί τον κυνήγησαν κρατώντας τον κουβά και τον έλουσαν με παγωμένο νερό ενώ ταυτόχρονα γελούσαν. Μάλιστα, κατέγραψαν το περιστατικό σε βίντεο και το «ανέβασαν» στο YouTube, ενώ μετά από λίγη ώρα το «κατέβασαν» λόγω των αρνητικών σχολίων που έλαβαν.

Ο 40χρονος άπορος δήλωσε σε τοπική εφημερίδα ότι δεν πρόκειται να καταγγείλει το περιστατικό καθώς φοβάται για την ασφάλεια του. Ο ίδιος, ο οποίος κοιμάται έξω από έναν σιδηροδρομικό σταθμό, τόνισε στη Mirror,  ότι είναι η πρώτη φορά που αντιμετωπίζει μια τόσο βίαιη συμπεριφορά και πως επί 17 χρόνια καταφέρνει και ζει χάρη στους κατοίκους της περιοχής.

Την ίδια στιγμή η αστυνομία αναζητεί τους δράστες ενώ κρούει τον κώδωνα του κινδύνου για τη σύγχρονη μανία μπουγελώματος που κάποιες φορές ξεφεύγει από τα όρια.

Pin It on Pinterest