Μουχαλεμπί: Ένα παραδοσιακό γλυκό από την Ρόδο στην Αθήνα

Όταν η παράδοση κυριαρχεί στις γεύσεις, ερχόμαστε εμείς να αναδείξουμε ένα διαφορετικό προϊόν από την Ρόδο που δείχνει ότι έρχεται για να κάνει την διαφορά….

Ένα δικό μας οδοιπορικό έδειξε πως η παράδοση έχει γεύση και η γεύση έχει Μουχαλεμπί. Κάτι διαφορετικό που ξεχωρίζει μπαίνει δυναμικά στην αγορά της Αθήνας. Γιατί η παράδοση έχει γεύση και η γεύση Μουχαλεμπί Μια διαφορετική ιδέα παραδοσιακού γλυκού έρχεται από την Ρόδο για να κατακτήσει την αγορά της Αθήνας και αυτό είναι το Μουχαλεμπί.

Με παράδοση και γεύση, μπαίνει δυνατά στην αγορά της Αθήνας κάνοντας την διαφορά. Η αλήθεια είναι ότι τα περισσότερα από τα τοπικά και παραδοσιακά προϊόντα, που μπορούν να βρεθούν στη Ρόδο είναι επίσης ευρέως διαθέσιμα σε όλη την Ελλάδα. Πολλά προϊόντα, ωστόσο, φέρουν αποκλειστικά το σήμα της Ρόδου. Έτσι και το Μουχαλεμπί ξεκινάει από την Ρόδο και έρχεται στην Αθήνα.

Με ένα δυνατό εργαστήριο στον Πειραιά και ειδικούςσέφ που επιμελούνται και κατασκευάζουν το Μουχαλεμπί, ανοίγει την αγορά τηςπαραδοσιακής κρέμας χωρίς συντηρητικά μόνο με αγνό γάλα και μας δίνει μια ιδιαίτερη γεύση. Μέσα από όλο αυτό ξεκινάει μια δυνατή επένδυση για άνοιγμαστην αγορά, με τα προϊόντα αυτά που είναι κορυφαία σε γεύση. Άλλωστε η Ρόδος φημίζεται για αυτό.

Πηγή: parle.gr

Pin It on Pinterest