Μουσικό Σχολείο Ρόδου:Συγχαρητήρια στους νέους φοιτητές μας

Πολλά συγχαρητήρια εκ μέρους της Διεύθυνσης και του Συλλόγου διδασκόντων του Μουσικού Σχολείου Ρόδου στους μαθητές και τις μαθήτριες μας, που πέτυχαν την εισαγωγή τους σε πανεπιστημιακά τμήματα. Σε μια ομολογουμένως τρομερά δύσκολη σχολική χρονιά, τα κατάφεραν! Καμαρώνουμε κι εμείς δίπλα στους γονείς και τους κηδεμόνες τους.

Στη σκέψη μας είναι και όλοι όσοι, παρά τις προσπάθειές τους, δεν τα κατάφεραν. Γνωρίζουν όμως πολύ καλά, πως η ζωή τώρα ανοίγεται μπροστά τους και οι ευκαιρίες που θα έχουν είναι αμέτρητες. Με προσήλωση στους στόχους, επιμονή και πίστη, όλα είναι εφικτά!

Και αυτή τη χρονιά αποδεικνύεται πως οι απόφοιτοι/τες του Μουσικού Σχολείου με το επιβαρυμένο προγραμμά τους λόγω των μουσικών μαθημάτων, τα καταφέρνουν όχι μόνο σε μουσικά τμήματα, αλλά σε όλους τους τομείς. Εκτός από τα τμήματα μουσικών σπουδών Άρτας, Θεσσαλονίκης, Κέρκυρας και μουσικής τεχνολογίας Ρεθύμνου, είχαμε επιτυχίες στις παρακάτω σχολές: ιατρικής, παιδαγωγικό δημοτικής εκπαίδευσης, διοίκηση επιχειρήσεων και τουρισμού, μηχανικών βιομηχανικής σχεδίασης, κοινωνικής ανθρωπολογίας, επιστημών προσχολικής αγωγής, ρωσικής φιλολογίας, τουρισμού, πληροφορικής και βιοιατρικής, επιστήμες φυσικής αγωγής, μηχανικών οικονομίας και διοίκησης, γεωπονίας, οικονομικών επιστημών.

Συνεχίζουμε τις προσπάθειες μας, σε συνεργασία με τους αρμόδιους Φορείς και το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του Σχολείου μας, για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς.

Εκ της Διευθύνσεως του ΜΣΡ.

Διαβάστε περισσότερα νέα εδώ