Μωρό, 1μισυ έτους υπέστη ανακοπή καρδιάς από… κρυολόγημα!

Σε σοβαρή κατάσταση νοσηλεύεται από προχθές το μεσημέρι… στο Νοσοκομείο του Πύργου ένα παιδάκι μόλις 1,5 έτους, το οποίο υπέστη ανακοπή καρδιάς και κατάφερε να το επαναφέρει επιμελητής γενικός γιατρός στο Νοσοκομείο της Αμαλιάδας.

Το παιδάκι από την Αμαλιάδα, το οποίο σύμφωνα με τις πληροφορίες του patrisnews.com έχει παρουσιάσει αρκετές φορές συμπτώματα βρογχικού άσθματος, τις τελευταίες ημέρες είχε κρυολογήσει και το πρωί της Κυριακής οι γονείς του διαπίστωσαν ότι δεν μπορούσε να αναπνεύσει και άρχισε να μελανιάζει σε όλο του το σώμα.

Αμέσως το έβαλαν στο αυτοκίνητό τους και το μετέφεραν στο Νοσοκομείο της Αμαλιάδας, όπου εφημέρευε ο γενικός γιατρός Βαγγέλης Δημητρόπουλος ο οποίος διαπίστωσε ότι το παιδί δεν είχε σφυγμό και μεγάλη προσπάθεια κατάφερε να το επαναφέρει στη ζωή.

Με δεδομένο ότι λίγο νωρίτερα είχε στείλει σε άλλη διακομιδή το ασθενοφόρο και για να μη χαθεί πολύτιμος χρόνος, μετέφερε ο ίδιος με το αυτοκίνητό του το παιδί στο Νοσοκομείο του Πύργου, όπου και εφημέρευε παιδίατρος. Το παιδί από εκείνη τη στιγμή νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο του Πύργου και παρακολουθείται από τους γιατρούς.

Pin It on Pinterest

Share This