Το μοντέλο που έγινε σύμβολο δύναμης και θέλησης μετά τον ακρωτηριασμό

Η Paola Antonini είναι 22 χρονών και μοντέλο. Η ζωή της άλλαξε όταν δύο χρόνια πριν, χτυπήθηκε σοβαρά από αυτοκίνητο με αποτέλεσμα να χάσει το ένα της πόδι.

Για εκείνη όμως η ζωή δεν θα τελείωνε εδώ. Αφού ξεπέρασε το αρχικό σοκ, αποφάσισε να συνεχίσει να ζει λες και το τροχαίο που της άλλαξε τη ζωή δεν συνέβη ποτέ.

Εκείνο μπορεί να της στέρησε το ένα της πόδι, αλλά όχι την θέληση για ζωή.Έτσι όχι μόνο συνέχισε να βγαίνει, να πηγαίνει σε συναυλίες, να ερωτεύεται, να δουλεύει, αλλά ασκείται, χορεύει, κάνει  skate και ιππασία και ταξιδεύει όσο περισσότερο μπορεί.

Συνεχίζει τη σταδιοδρομία της στον χώρο του μόντελινγκ, εμφανίζεται σε τηλεοπτικές εκπομπές και βοηθά άλλους ανθρώπους με αναπηρίες να πιστέψουν στον εαυτό τους και να μην τα εγκαταλείπουν ποτέ.

Οι φωτογραφίες στον λογαριασμό της στο Instagram το επιβεβαιώνουν. Χαμογελαστή και αισιόδοξη, η Paola Antonini αποτελεί σύμβολο δύναμης και θέλησης κι ένα παράδειγμα προς μίμηση.

if_some_of_you_are_still_complaining_about_your_life_well_you_can_stop_now_640_01if_some_of_you_are_still_complaining_about_your_life_well_you_can_stop_now_640_02if_some_of_you_are_still_complaining_about_your_life_well_you_can_stop_now_640_03if_some_of_you_are_still_complaining_about_your_life_well_you_can_stop_now_640_04if_some_of_you_are_still_complaining_about_your_life_well_you_can_stop_now_640_05if_some_of_you_are_still_complaining_about_your_life_well_you_can_stop_now_640_06if_some_of_you_are_still_complaining_about_your_life_well_you_can_stop_now_640_07if_some_of_you_are_still_complaining_about_your_life_well_you_can_stop_now_640_08if_some_of_you_are_still_complaining_about_your_life_well_you_can_stop_now_640_09

 

Πηγή : newsbeast.gr