Το «μονοπάτι των βιβλίων», στις 18 Οκτωβριου στις Πηγές Καλλιθέας

Το «μονοπάτι των βιβλίων», στις 18 Οκτωβριου στις Πηγές Καλλιθέας.

Εκδήλωση για την βράβευση κορυφαίων Ελλήνων Συγγραφέων
που μέσα από τα βιβλία τους αναδεικνύουν την Ρόδο.

Οι Πηγές Καλλιθέας, την Κυριακή 18 Οκτωβρίου, φιλοξενούν για άλλη μία φορά φέτος, μια σημαντική πολιτιστική εκδήλωση το «μονοπάτι των βιβλίων», οπου κορυφαίοι συγγραφείς από μεγάλους εκδοτικούς οίκους της Ελλάδας, θα τιμηθούν για τα μυθιστορήματα τους που έχουν αναφορά στο νησί της Ρόδου.
Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ο Πρόεδρος της ΔΕΡΜΑΕ κος Ι. Κούρτης, «Η ΔΕΡΜΑΕ, είναι πάντα αρωγός και υποστηρικτής τέτοιων πρωτοβουλιών στηρίζοντας τις σημαντικες πολιτιστικές δράσεις στο νησί μας. Οι Πηγές Καλλιθέας είναι μια κοιτίδα πολιτισμού, ένας φιλόξενος πανέμορφος χώρος, ανοιχτός στις αξιόλογες πρωτοβουλίες και στην κοινωνία της Ροδου, όλο τον χρόνο! Θα ειναι χαρα μας να υποδεχθουμε τους συγγραφείς, που μέσα απο τα βιβλία τους αναδεικνύουν τον τοπο μας την Ρόδο, τα νεα παιδια που θα συνομιλησουν μαζι τους, αλλα και ολους οσους παρακολουθησουν την Κυριακη την ομορφη αυτη εκδηλωση, στο μοναδικο χωρο των Πηγών Καλλιθεας.
Θέλω να συγχαρώ την Άνεμος εκδοτική και τη Ροδίτισα συγγραφέα κα Αναστασία Κορινθίου, που διοργανώνουν την αξιόλογη αυτή εκδήλωση και να τους διαβεβαιωσω οτι τοσο εγώ προσωπικά οσο και τα μελη του Δ.Σ. και τα στελεχη της ΔΕΡΜΑΕ, θα καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε την Κυριακη η ομορφη αυτη εκδηλωση να μεινει αξεχαστη, σε αλλους.
Πέρα όμως απο τις επιμέρους εκδηλώσεις, η ΔΕΡΜΑΕ στηρίζει έμπρακτα με όλες της τις δυνάμεις απο την πρώτη στιγμή , την μεγάλη προσπάθεια της Ρόδου για την ανάδειξη της ως «Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης για το 2021». Για τον σκοπό αυτό παρακαλούμε θερμά όλους τους συγγραφείς, φίλους της Ρόδου που θα τιμηθούν στην εκδήλωση, να στηρίξουν και αυτοί με την σειρά τους την μεγάλη προσπάθεια όλων μας, για την διεκδίκηση του τίτλου της Πολιτιστικής της Πρωτεύουσας. »
Στο πέρας της εκδήλωσης κεραμικά πλακιδια φτιαγμένα από εξώφυλλα των μυθιστορημάτων θα παραδοθούν από την ΑΝΕΜΟΣ εκδοτική και το BONIS CERAMIK στον πρόεδρο της Δ.Ε.Ρ.Μ.Α.Ε. Πηγές Καλλιθέας κο Ιωάννη Κούρτη, ωστε να δημιουργηθει απο αυτα ενα «μονοπατι βιβλιων» στον χώρο την Πηγών Καλλιθέας.
ΔΕΡΜΑΕ

Αφίσα Ρόδος- Mοναπατια Bιβλιων

Pin It on Pinterest

Share This