Η Κατερίνα Μονογυιού από τη Μύκονο Υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος με τον Γιώργο Χατζημάρκο

Η Κατερίνα Μονογυιού από τη Μύκονο, συστρατεύεται με τον Γιώργο Χατζημάρκο επικεφαλής της  ανεξάρτητης περιφερειακής κίνησης Μπροστά Το Νότιο Αιγαίο.

«Οι εκλογές αυτές είναι μια ευκαιρία να συνεργαστούμε όλοι για το καλό του τόπου. Να ενώσουμε τις δυνάμεις μας, τις γνώσεις μας τις ικανότητες μας για να πάει ο τόπος μπροστά. Συμμετέχω, στο πλευρό του Γιώργου Χατζημάρκου με εμπιστοσύνη στον ίδιο και στους ανθρώπους που τον πλαισιώνουν,  με όλες μου τις δυνάμεις για να συμβάλλω στη λήψη αποφάσεων που θα αλλάξουν τον τρόπο που ζούμε τα επόμενα χρόνια. Είναι πολλά και σημαντικά αυτά που μπορούμε να κάνουμε μαζί. Πιστεύω βαθιά ότι η ανάπτυξη στη χώρα μας πρέπει να έχει ως επίκεντρο τις Κυκλάδες και το Αιγαίο. Ο τουρισμός, η αγροτική παραγωγή, η κάθε είδους ενέργεια και η γη είναι οι 4 πυλώνες για να ξανασταθεί όρθιος ο τόπος μας. Οι Κυκλάδες και το Νότιο Αιγαίο θα είναι η ατμομηχανή αυτής της αναπτυξιακής προσπάθειας και πρέπει να γίνουν πολλά. Θα εργαστώ για να συνδέσουμε το γαστρονομικό μας πολιτισμό, τα τοπικά μας προϊόντα με το τουριστικό μας προϊόν. Να αναπτύξουμε την καινοτομία και την υψηλή ποιότητα στις τουριστικές μας υπηρεσίες. Να προστατέψουμε το περιβάλλον, το νερό μας και να διαχειριστούμε με πρότυπους τρόπους τα απορρίμματα μας. Να αναπτύξουμε την επιχειρηματικότητα των νέων ανθρώπων, να δώσουμε ευκαιρίες σε νέες ιδέες. Αυτά θα δημιουργήσουν νέες θέσεις εργασίας και ανάπτυξη. Δεν έχω λοιπόν άλλη επιλογή παρά να βοηθήσω με όλες μου τις δυνάμεις, με όλη μου την ψυχή αυτή την προσπάθεια. Για το καλό του τόπου» δηλώνει η Κατερίνα Μονογυιού.

Βιογραφικό

Κατερίνα Μονογυιού Βιογραφικό

Η Κατερίνα Μονογυιού γεννήθηκε το 1983 και μεγάλωσε στην Μύκονο. Είναι πτυχιούχος της σχολής Διατροφής και Διαιτολογίας του Ανώτατου Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος (Α.Τ.Ε.Ι.) της Κρήτης με μεταπτυχιακό δίπλωμα Msc CIDESCO με ειδικότητα beauty therapist.

Είναι μέλος σε πολλές Επιστημονικές Εταιρείες και Συλλόγους. Αρθρογραφεί σε εφημερίδες και περιοδικά.

Ως νέα επιχειρηματίας, από το 2009 διατηρεί το προσωπικό της διαιτολογικό γραφείο στη Μύκονο, όπου παρέχει εξατομικευμένα προγράμματα διατροφικής υποστήριξης για φυσιολογικές και παθολογικές καταστάσεις, παιδιά και εφήβους, αθλητές, εγκύους και θηλάζουσες καθώς και άτομα με διατροφικές διαταραχές.

Μιλάει Αγγλικά και Γαλλικά.

Πολιτευτής Κυκλάδων με την Νέα Δημοκρατία στις εκλογές του 2012 και με έντονη παρουσία και δράση.

Στις δημοτικές εκλογές του 2010 εκλέχθηκε Δημοτική Σύμβουλος ΔΕ.

Υπεύθυνη Γυναικών της ΔΗΜΤΟ Μυκόνου.

Αποτελεί επίσης μέλος της ΟΝΝΕΔ Κυκλάδων και είναι υπεύθυνη Τουρισμού, στην θέση του «Θεματικού Τομεάρχη».

Pin It on Pinterest