Μόνο εμβολιασμένοι πελάτες και υπάλληλοι στα ξενοδοχεία Allsun – PCR 48 ωρών έως τότε – Και η Crustal Cruises

Οι τουρίστες που θα επιλέξουν τα 35 ξενοδοχεία της αλυσίδας Allsun, του μεγάλου γερμανικού tour operator  Alltours, θα πρέπει να παρουσιάσουν κατά την άφιξή τους, αρνητικό test PCR ή αντιγόνου που θα έχει γίνει έως 48 ώρες πριν το check-in, ενώ στο μέλλον, τα ξενοδοχεία Allsun θα δέχονται τουρίστες που έχουν εμβολιαστεί κατά του κορονοϊού. Η ημερομηνία εφαρμογής εξαρτάται από την πορεία των εμβολιασμών και αναμένεται να εφαρμοστεί από τις 31 Οκτωβρίου.

Παράλληλα και η Crystal Cruises επιβεβαίωσε ότι θα απαιτήσει από όλους τους επιβάτες της να έχουν εμβολιαστεί πλήρως κατά COVID-19, τουλάχιστον 14 ημέρες πριν από την κρουαζιέρα. Οι επιβάτες θα πρέπει να προσκομίσουν πιστοποιητικό εμβολιασμού πριν από την επιβίβαση και θα πρέπει να έχουν λάβει και τις δύο δόσεις του εμβολίου, εάν συνιστάται από τον κατασκευαστή έως το συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα, δήλωσε η εταιρεία.

Πιο αναλυτικά, ο ιδιοκτήτης του Alltours Willi Verhuven, δήλωσε: «Θέλουμε να προσφέρουμε σε όλους τους επισκέπτες μας το υψηλότερο δυνατό επίπεδο ασφάλειας, ώστε να μπορούν να απολαύσουν τις διακοπές τους με χαλαρό τρόπο».

Με την αύξηση των ποσοστών εμβολιασμού και τη μείωση των περιστατικών στις περιοχές διακοπών, τίποτα δεν εμποδίζει χαλαρωτικές διακοπές στα 35 ξενοδοχεία allsun στη Μαγιόρκα, τα Κανάρια Νησιά και την Ελλάδα, αναφέρει στην ανακοίνωσή της η εταιρία.

Η έννοια της ασφάλειας επεκτάθηκε

Σημειώνεται ότι το Καλοκαίρι του 2020η Alltours εφάρμοσε μια ευρεία πολιτική υγιεινής και ασφάλειας στα ξενοδοχεία της. Η πολιτική αυτή επεκτείνεται με τη στρατηγική δοκιμών και εμβολιασμού για τους επισκέπτες. Επιπλέον, και οι υπάλληλοι του ξενοδοχείου θα πρέπει να εμβολιαστούν το συντομότερο δυνατό. Μέχρι τότε, οι υπάλληλοι με άμεση επαφή με τους πελάτες θα ελέγχονται για Covid-19 σε καθημερινή βάση.

Επιπλέον, εξακολουθεί να τηρείται αυστηρή τήρηση των κανόνων υγιεινής και ασφάλειας: κρατήστε απόσταση, ακολουθήστε τα μέτρα υγιεινής και φορέστε μάσκα.

Δυνατές οι διακοπές του Πάσχα

Και συνεχίζει ο Willi Verhuven: “Υποθέτουμε ότι στο άμεσο μέλλον – ίσως ήδη το Πάσχα – θα είναι δυνατές οι ασφαλείς διακοπές και πάλι σε πολλές χώρες. Η Ισπανία, για παράδειγμα, έχει λάβει τεράστια μέτρα υγιεινής και ασφάλειας κατά του κορονοϊού. Όλοι οι αεροπορικοί ταξιδιώτες από περιοχή κινδύνου μπορούν να παρουσιάσουν αρνητική δοκιμή PCR ή TMA. Αυτό ισχύει επίσης για πτήσεις εντός της Ισπανίας. Τα Κανάρια Νησιά, τα οποία είναι δημοφιλή στους Γερμανούς παραθεριστές, έχουν δείξει επιτυχία στην αντιμετώπιση του κορονοϊού”.

Σχετικά με το Alltours

Για πάνω από 45 χρόνια, ο tour operator Αlltours, αντιπροσωπεύει διακοπές υψηλής ποιότητας σε προσιτές τιμές. Με περισσότερους από 1,7 εκατομμύρια επισκέπτες το οικονομικό έτος 2018/2019, η εταιρεία είναι ένας από τους πέντε μεγαλύτερους ταξιδιωτικούς πράκτορες στη Γερμανία και ένας από τους δέκα κορυφαίους στην Ευρώπη. Η Alltours πέτυχε επίσης κορυφαία θέση στην αναγνωρισιμότητα της μάρκας με 92%.

Εκτός από τους ταξιδιωτικούς πράκτορες alltours και byebye, η ομάδα Alltours περιλαμβάνει το ταξιδιωτικό κέντρο Alltours, το εισερχόμενο πρακτορείο Viajes allsun και την αλυσίδα ξενοδοχείων allsun.

H Crystal Cruises

«Μας ενθαρρύνει η πρόοδος που έχει σημειωθεί με τα εμβόλια COVID-19 και τι σημαίνει αυτό για την Crystal Family μας και την ταξιδιωτική βιομηχανία στο σύνολό της καθώς ανυπομονούμε ανυπόμονα να εξερευνήσουμε ξανά τον κόσμο», δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος της Crystal, Jack Άντερσον. «Γνωρίζουμε ότι η ηρεμία είναι η μεγαλύτερη πολυτέλεια. και η απαίτηση εμβολίου είναι απλά ο καλύτερος τρόπος για να εξασφαλιστεί η ασφαλέστερη δυνατή εμπειρία Crystal για όλους τους επιβάτες. Αυτό το συναίσθημα υπογραμμίζεται από συνομιλίες με τους φιλοξενούμενους και τους ταξιδιωτικούς μας συνεργάτες και από μια πρόσφατη έρευνα Cruise Critic για τα κρουαζιερόπλοια που αποκάλυψε ότι πάνω από το 80% των ερωτηθέντων συμφωνεί με τον εμβολιασμό ως προαπαιτούμενο της Κρουαζιέρας”.

Τα πληρώματα της Crystal, που προέρχονται από δεκάδες χώρες σε όλο τον κόσμο, αναμένεται να εμβολιαστούν όταν η εταιρεία θα ξαναρχίσει τα ταξίδια της, ωστόσο, αυτό μπορεί να μην είναι εφικτή επιλογή για όλα τα μέλη του πληρώματος δεδομένης της ηλικίας τους και / ή της διαθεσιμότητας εμβολίων στις χώρες καταγωγής τους, ανέφερε η εταιρεία.

«Στο πλαίσιο των μέτρων Crystal Clean + 4.0 της εταιρείας, τα μέλη του πληρώματος θα εξεταστούν για COVID-19 πριν φύγουν από την κατοικία τους για να επιβιβαστούν στο πλοίο και πρέπει να έχουν αρνητικό αποτέλεσμα. Θα κάνουν επίσης ένα τεστ COVID-19 κατά την επιβίβαση και καραντίνα για επτά ημέρες και ακολούθως θα εξεταστούν ξανά στο τέλος αυτής της περιόδου των επτά ημερών και θα πρέπει να έχουν αρνητικό αποτέλεσμα πριν αναλάβουν τα καθήκοντά τους», σημείωσε ο Anderson.

“Όταν τα εμβόλια θα είναι ευρέως διαθέσιμα, θα είναι προϋπόθεση απασχόλησης για το πλήρωμα”, κατέληξε.

Υπενθυμίζεται ότι η βρετανική Saga Cruises αποτέλεσε αντικείμενο αντιδράσεων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, καθώς έγινε η πρώτη εταιρεία ταξιδιών και κρουαζιέρας του Ηνωμένου Βασιλείου που ανακοίνωσε ότι όλοι οι πελάτες της πρέπει να έχουν λάβει και τις δύο δόσεις του εμβολίου πριν από την έναρξη των πακέτων διακοπών που διαθέτει, από την 1η Μαΐου.

Πηγή: https://money-tourism.gr/

Διαβάστε περισσότερα νέα εδώ