«Μολών Λαβέ» ο Καμμένος – «Όπως ήρθατε θα φύγετε» ο αντιπρόεδρος του CHP

Με ένα «Μολών Λαβέ» απάντησε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος στην ρητορική τού κεμαλικού κόμματος (CHP) της Τουρκίας, σύμφωνα με την οποία η Ελλάδα κατέχει παράνομα 18 νησιά στο Αιγαίο.

Μιλώντας κατά την τελετή λήξης του έτους «Εφέδρων και Εθνοφυλάκων» στη Θεσσαλονίκη είπε, συγκεκριμένα:

«Ακούμε για επικαιροποίηση της Συνθήκης της Λωζάνης, για 150.000 «ομογενείς» στη Δυτική Θράκη, αμοιβαίες υποχωρήσεις για ομαλοποίηση των σχέσεών μας. Ακούσαμε για τις περιουσίες των Ελλήνων στην Κωνσταντινούπολη, την Ίμβρο και την Τένεδο, ότι πουλήθηκαν δήθεν οικειοθελώς σε Τούρκους πολίτες. Επίσης είδαμε εθνικιστές να προσεύχονται στην Αγία Σοφία, ενώ ο Τούρκος αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης έκανε λόγο πάλι για 18 νησιά που έχουν καταληφθεί από την Ελλάδα. Φαίνεται ότι, στην καλύτερη περίπτωση ο εν λόγω πολιτικός αγνοεί τις προβλέψεις του Διεθνούς Δικαίου και των Συνθηκών.

Στη χειρότερη, αμφισβητεί την Ελληνική, διεθνώς κατοχυρωμένη, κυριαρχία και διεκδικεί εδάφη μας. Η απάντησή μας αγαπητοί εθνοφύλακες είναι “Μολών Λαβέ”. Έτσι έχουμε μάθει εμείς οι Έλληνες. Αυτό μας έχει διδάξει η ιστορία μας».

«Ο Πάνος Καμμένος πρέπει να μάθει, του απαντάμε με την φράση που είχε πει ο Μεγάλος Ατατούρκ κατά την περίοδο κατοχής της Κωνσταντινούπολης: «όπως ήρθαν θα φύγουν».

Σύμφωνα με το haberler.com, με αυτή την φράση απάντησε ο αντιπρόεδρος του κεμαλικού κόμματος CHP Ενγκίν Αλτάι, στην φράση «Μολών Λαβέ» του υπουργού Εθνικής Άμυνας Πάνου Καμμένου σε ομιλία του κατά την τελετή λήξης του έτους «Εφέδρων και Εθνοφυλάκων» αναφερόμενος στις δηλώσεις του Τούρκου Αρχηγού της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης για 18 νησιά που έχουν καταληφθεί από την Ελλάδα σύμφωνα με το CHP.

Pin It on Pinterest

Share This