Η Βασιλική Μιχαλαρέα υποψήφια με την παράταξη “Νότιο Αιγαίο – Αρχιπέλαγος Δημιουργίας”

Ανακοινώνεται η υποψηφιότητα της καθηγήτριας ξένων γλωσσών, κας Βασιλικής Σαββίδου-Μιχαλαρέα, με την παράταξη «Νότιο Αιγαίο – Αρχιπέλαγος Δημιουργίας».

«Αποφάσισα να συμμετάσχω στην παράταξη «ΝΟΤΙΟ ΑΙΓΑΙΟ- ΑΡΧΙΠΕΛΑΓΟΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ» για να βοηθήσω και εγώ με τη σειρά μου  από το χώρο που βρίσκομαι στο έργο του κυρίου Μαχαιρίδη που είναι αξιόλογο. Το έργο της νομαρχίας επί θητείας του  και της Περιφέρειας από το 2011 με περιφερειάρχη πάλι τον κύριο Μαχαιρίδη  ανέβασε την ποιότητα ζωής στα Δωδεκάνησα και στη Ρόδο και έγιναν πολλά σημαντικά έργα που βελτίωσαν σημαντικά την εικόνα των νησιών μας με στόχο την ανάδειξη του φυσικού κάλλους τη βελτίωση συνθηκών διαβίωσης και εργασίας  με σεβασμό στον συνάνθρωπό του.

Οι ευαισθησίες που δείχνει ο  νυν και  πάλι υποψήφιος περιφερειάρχης μας για τον άνθρωπο και τον τόπο μας είναι παραδειγματικές και η ακεραιότητα του χαρακτήρα του εμπνέει εμπιστοσύνη και σεβασμό σε χρόνους που η διαφθορά ταλανίζει το λαό μας. Εγώ ως καθηγήτρια αγγλικών με εμπειρία σε θέματα εκπαίδευσης και κατάρτισης, με ευαισθησίες σε θέματα λογοτεχνίας και ποίησης και σε θέματα που αφορούν  σε σπουδές σε πανεπιστήμια του εξωτερικού θα μπορούσα να προσφέρω τις υπηρεσίες μου στην παροχή πληροφοριών και δωρεάν υπηρεσιών για όσους επιθυμούν να μεταβούν στο εξωτερικό, για σπουδές ή για εξεύρεση εργασίας και για σεμινάρια και συνέδρια που αφορούν στα θέματα αυτά. Η παιδεία στην Ελλάδα βρίσκεται σε ένα πολύ ψηλό επίπεδο και τα νέα παιδιά πρέπει να το μάθουν και να μη υποτιμούν τα ελληνικά πανεπιστήμια».

Με τιμή

Βασιλική Σαββίδου-Μιχαλαρέα

Υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος

με την παράταξη «Νότιο Αιγαίο – Αρχιπέλαγος Δημιουργίας»

Pin It on Pinterest