Μητσοτάκης: Οι εκλογές θα γίνουν σε 12 μήνες από τώρα

Ξεκάθαρο μήνυμα για το πότε θα γίνουν εκλογές έστειλε ο Κυριάκος Μητσοτάκη, κατά την ομιλία του στο κλείσιμο του 14ου συνεδρίου της Νέας Δημοκρατίας.

«Εσείς θα βάλετε την υπογραφή σας σε μία ακόμη εκλογική νίκη στις εκλογές που θα γίνουν σε 12 μήνες από τώρα. Να μην ξανακυλήσουμε πίσω», ανέφερε χαρακτηριστικά ο πρωθυπουργός, ενώ είπε τα καλύτερα για την οργανωτική επιτροπή του κόμματος.

«Απέδειξαν ότι η ΝΔ είναι ένα κόμμα λαϊκό, πολυσυλλεκτικό και ενωτικό πάνω απ’ όλα. Είναι μια παράταξη που έμεινε όρθια και δυνάμωσε στην Ελλάδα και την Ευρώπη όταν κλονίζονταν παραδοσιακές δυνάμεις.

Κλονίστηκε και η ΝΔ την εποχή της μεγάλης κρίσης. Φτάσαμε να πάρουμε 18% για να επιστρέψουμε στο 40% ακριβώς επειδή ανανεωθήκαμε χωρίς να εγκαταλείψουμε τις παραδοσιακές μας αξίες. Δεν πάψαμε να βρισκόμαστε δίπλα στον κάθε πολίτη. Ο ορίζοντας μας είναι καθαρός».

Επιπλέον, ο Κυριάκος Μητσοτάκης επεσήμανε ότι «εθνικό στόχο αποτελεί μέσα στο καλοκαίρι η έξοδος της χώρας από τη φάση της ενισχυμένης εποπτείας και εντός του 2023 να πετύχουμε την επενδυτική βαθμίδα».

Pin It on Pinterest

Share This