Μητσοτάκης: Έπαινος για όλα τα Ελληνόπουλα, που λειτούργησαν σε πρωτοφανείς συνθήκες

Συγχαρητήρια στους επιτυχόντες, αλλά και έπαινο σε όλα τα Ελληνόπουλα που λειτούργησαν σε πρωτοφανείς συνθήκες στις Πανελλήνιες Εξετάσεις, λόγω της πανδημίας του κορονοϊού, έδωσε μέσω ανάρτησής του στο Facebook ο Κυριάκος Μητσοτάκης, με αφορμή την ανακοίνωση των βάσεων.

«Συγχαίρω τους νέους και τις νέες μας, που απ’ τις σχολικές αίθουσες θα αναζητήσουν τώρα στα αμφιθέατρα των Πανεπιστημίων τη γνώση και τα εφόδια για το μέλλον τους. Πανεπιστήμια που για ένα, σύντομο ελπίζουμε, διάστημα θα λειτουργούν με τους όρους που επιβάλλει η αντιμετώπιση της υγειονομικής κρίσης», σημείωσε ο πρωθυπουργός.

Συνεχίζοντας, έγραψε: «Και καλώ όσους δεν τα κατάφεραν, να μετατρέψουν την προσωρινή απογοήτευση σε μόνιμη προσήλωση και επιμονή στους στόχους τους. Από κανένα ταξίδι δεν λείπουν τα κύματα. Η πυξίδα, όμως, πρέπει να είναι πάντα στραμμένη στην τελική επιτυχία».

Καταληκτικά επισήμανε: «Τον έπαινο, φέτος, τον δικαιούνται όλα τα Ελληνόπουλα, καθώς η μισή χρονιά κύλησε μέσα σε πρωτοφανείς συνθήκες, λόγω της πανδημίας. Όμως με το πείσμα τους, την πολύτιμη συμβολή των καθηγητών τους και τη στήριξη της οικογένειάς τους, ξεπεράσαν όλα τα εμπόδια. Το αύριο της χώρας είναι, λοιπόν, σε καλά χέρια.

Συγχαρητήρια και πάλι στα παιδιά μας!».

Διαβάστε περισσότερα νέα εδώ