Μητέρα James Καφετζή: Όχι παιδί μου, σίγουρα δεν είσαι ήρωας όπως εσφαλμένα ακούστηκε. Ούτε αναζητούσα σε σένα ηρωισμούς

Την απόφαση να αποχωρήσει οικειοθελώς από το Survivor πήρε ο James Καφετζής πριν λίγες μέρες και οι κάτοικοι της Ρόδου, τόπου καταγωγής του, τον υποδέχθηκαν με… τιμές ήρωα.

Η υποδοχή που ετοίμασαν οι κάτοικοι του νησιού στον James Καφετζή δέχθηκε αρκετές αρνητικές κριτικές και η μητέρα του παίκτη θέλησε να στείλει το δικό της μήνυμα.

Την συγκινητική ανάρτηση της κυρίας Μπέβερλι πρόβαλε σήμερα το πρωί η εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, «Ευτυχείτε».

«Παιδί μου James, δεν έχω προλάβει ακόμα να σου μιλήσω ουσιαστικά. Όχι παιδί μου, σίγουρα δεν είσαι ήρωας όπως εσφαλμένα ακούστηκε. Ούτε αναζητούσα σε σένα ηρωισμούς. Είσαι όμως το παιδί μου, τον 24 χρονών που ανέθρεψα με αγάπη κι αυτό με κάνει πολύ υπερήφανη. Μπήκες σε ένα παιχνίδι αγωνισμάτων και έπαιξες τίμια, ως όφειλες. Σε είδα να ταπεινώνεσαι και να αντέχεις το βάρος των δυσκολιών και καμάρωνα που το παιδί μου μπορεί να διαχειρίζεται αυτές τις δοκιμασίες.

Χαίρομαι που κατάλαβες πως ό,τι αξίζει είναι ανεκτίμητο, το κουβαλάς στην καρδιά σου και είναι οι φίλοι σου. Είναι ο Νίκος, ο γνήσιος και αυθεντικός αγρότης που ξέρει πως με την αγάπη καλλιεργούνται τα πιο σπάνια λουλούδια. Είναι και η Άννα Μαρία που στέκεται δίπλα σου από την πρώτη στιγμή.

Ευχαριστώ όλους εσάς που στηρίξατε το παιδί μου. Εύχομαι ολόψυχα σε όλους και σε όλες σας να κερδίζετε σε όλους τους καθημερινούς στίβους της ζωής σας και να ευτυχείτε από αγάπη», εξομολογήθηκε η κ. Μπέβερλι.

Πηγή: open

Διαβάστε περισσότερα νέα εδώ