Ακόμα ένα casting για το MISS RHODES 2014 λόγω μεγάλης προσέλευσης

ΤΕΤΑΡΤΗ 13/8/2014 18:30-20:00
Ακόμα ένα casting για το MISS RHODES 2014 λόγω μεγάλης προσέλευσης
Μεγάλη προσέλευση από ενδιαφερόμενες είχαν τα castings που πραγματοποιήθηκαν 11 & 12 Αυγούστου στο ΒΑΙΑ, στην παραλία του ΕΛΛΗ. Γι’ αυτόν τον λόγο, αλλά και για να εξυπηρετηθούν, όπως μας το ζήτησαν κι οι ίδιες οι ενδιαφερόμενες, θα γίνει ένα τελευταίο casting, για όσες δεν μπορούν να παρευρεθούν στον χώρο τα πρωινά. Το τελευταίο casting θα πραγματοποιηθεί αύριο, 13 Αυγούστου, στο ΒΑΙΑ, στην παραλία ΕΛΛΗ, απογευματινές ώρες, από τις 18:30 έως τις 20:00.
Η προσέλευση, όπως προαναφέρθηκε, είναι μεγάλη και αυτό το γεγονός δυσχεραίνει ακόμα περισσότερο τη δουλειά της κριτικής επιτροπής. Σε αυτό τα σημείο, θα πρέπει να διευκρινιστεί πως αρχικά θα επιλεγούν 18 κορίτσια και στη συνέχεια οι αρμόδιοι θα καταλήξουν στη τελική 12αδα. Σημειώνεται πως η επιλογή των διαγωνιζομένων γίνεται σε συνεννόηση με τους συνεργάτες του διαγωνισμού που βρίσκονται στην Αθήνα. Η αρχική 18αδα θα εκπαιδευτεί σε περπάτημα πασαρέλας, αλλά και πόζες για επαγγελματική φωτογράφηση από επαγγελματίες του χώρου, μοντέλο και φωτογράφο. Καθ’ όλη τη διάρκεια της εκπαίδευσης, οι διαγωνιζόμενες θα έχουν την προσοχή της κριτικής επιτροπής. Η πορεία τους κατά τη διάρκεια της εκπαίδευσης θα ληφθεί υπ’ όψιν για την επιλογή της τελικής 12αδας.
Οι κοπέλες που θα φτάσουν στην τελική 12αδα και θα διαγωνιστούν τη τελική βραδιά των καλλιστείων, θα έχουν την ευκαιρία να κάνουν catwalk με ρούχα γνωστών και μεγάλων σχεδιαστών, δίνοντας την αίσθηση σε όσους τις παρακολουθήσουν πως πρόκειται για ένα ιδιαίτερο και μοναδικό fashion show.
Τα δώρα που η BEYOND GROUP έχει εξασφαλίσει για τις νικήτριες του διαγωνισμού είναι μεγίστης σημασίας κι εφόδιο για κάθε μοντέλο που ξεκινάει να κάνει τα πρώτα του βήματα στον χώρο της μόδας. Επιγραμματικά αναφέρονται:
1.
Υποτροφία και διετές συμβόλαιο συνεργασίας με το πρακτορείο μοντέλων MODELS ONLY AGENCY
2.
Επαγγελματική φωτογράφιση για καλλιτεχνικό book με τον φωτογράφο Μιχάλη Λαβδιώτη
Συνεχίζοντας τις σημαντικές συνεργασίες, οι υπεύθυνοι του διαγωνισμού ομορφιάς MISS RHODES 2014, με μεγάλη χαρά ανακοινώνουν τον Δημήτρη Μπιλιά, ο οποίος θα καλύψει φωτογραφικά όλο τον διαγωνισμό, το κομμωτήριο HAIR HOUSE, το οποίο θα φροντίσει τα χτενίσματα των κοριτσιών και την KAPA SECURITY, οι
άνθρωποι της οποίας θα φροντίσουν για την ασφάλεια και την ομαλή διεξαγωγή της βραδιάς.

Pin It on Pinterest