Μήπως είναι ωρα να κλείσει το Τουρκικό προξενείο στη Ρόδο;

Σε υπόθεση θρίλερ εξελίσσεται η κατασκοπεία των νησιών μας απο δυο Έλληνες μουσουλμάνους απο την Θράκη.

Όλο αυτό τον καιρό που η χώρα μας σχεδίαζε την άμυνα της στα νησιά μας λόγω της Τουρκικής προκλητικότητας οι δυο κατάσκοποι της Τουρκίας μάζευαν πολύτιμες πληροφορίες για υπηρετήσουν τον Ερντογάν.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που έχουν συγκεντρωθεί απο την ΕΥΠ κατέγραφαν θέσεις του στρατού σε όλα τα νησιά , κινήσεις πλοίων στην περιοχή μας αλλά και στο Καστελλόριζο που όλο αυτό διάστημα ήταν στο επίκεντρο των τουρκικών προκλήσεων.

Ο ρόλος του Τουρκικού προξενείο στη Ρόδο ειναι βρώμικός αφού μέσα απο εκεί οι πληροφορίες για την άμυνα των νησιών μας έφευγαν για την Τουρκία καθως ο ένας εμπλεκόμενος ήταν ο γραμματέας του, ο οποίος μάλιστα είναι και παντρεμένος στο νησί μας με Ελληνίδα.

Στην όλη υπόθεση το Τουρκικό Προξενείο φαίνεται να έπαιξε βρώμικα παιχνίδια εις βάρος της χώρας μας αφού απο τα όσα έδειξαν οι έρευνες ήταν το άνδρο του γραμματέα για να στρατολογεί κατασκόπους αλλά και να ενημερώνει την Τουρκία .

Εύλογο το ερώτημα αν πρέπει να κλείσει το προξενείο της Τουρκίας στη Ρόδο και να απελαθεί ο Τούρκος πρόξενος καθώς πλέον αποδεδειγμένα συνεργάζονταν και κατασκόπευε τον Ελληνικό στρατό σε ένα νησί ζωτικής σημασίας όπως είναι η Ρόδος για τις πολεμικές επιχειρήσεις της Ελλάδας.

Διαβάστε περισσότερα νέα εδώ