Μήνυμα του Δημάρχου Ρόδου για την εκδήλωση «Η Ρόδος για τη ζωή»

Για ακόμη μια φορά δίνουμε το ραντεβού μας, την πρώτη Κυριακή του Νοεμβρίου, στην πλατεία Δημαρχείου και τρέχουμε για τη ζωή.

Η εν λόγω εκδήλωση έχει πλέον καθιερωθεί ως ένα από τα σημαντικότερα κοινωνικά και φιλανθρωπικά δρώμενα του νησιού μας, έχοντας ως στόχο να κινητοποιήσει όσο το δυνατόν περισσότερους συμπολίτες μας, να εμπνεύσει και με τη συμβολή όλων μας να δώσει ένα μήνυμα ελπίδας και δύναμης σε όλους τους συνανθρώπους μας που μάχονται κατά του καρκίνου.

Θέλω να συγχαρώ τον Πρόεδρο κ. Σάββα Σαββαϊδη, καθώς και τα μέλη της Αστικής Μη Κερδοσκοπικής Εταιρείας «Η Ρόδος για τη ζωή» για την σπουδαία δράση τους που έχουν αναπτύξει τα τελευταία χρόνια στον τομέα της έγκαιρης πρόληψης και διάγνωσης μορφών καρκίνου. Ο Δήμος Ρόδου στηρίζει την εν λόγω πρωτοβουλία και θα είναι πάντοτε αρωγός σε οποιαδήποτε προσπάθεια του συλλόγου.

Είμαι βέβαιος πως οι συμπολίτες μας θα δείξουν για ακόμη μια φορά την κοινωνική ευαισθησία τους και θα στηρίξουν με τη συμμετοχή τους την σπουδαία αυτή πρωτοβουλία.

Την Κυριακή 1 Νοεμβρίου όλοι μαζί ενώνουμε τις δυνάμεις μας και τρέχουμε για τη ζωή!

Ο Δήμαρχος Ρόδου

Φώτης Χατζηδιάκος

Pin It on Pinterest

Share This