Μίνι υπουργικό στο Αγαθονήσι έκανε ο Αβραμόπουλος

Μίνι υπουργικό και αναγκαστικά υπουργικό συμβούλιο συγκάλεσε ο ΥΕΘΑ Δημήτρης Αβραμόπουλος από το Αγαθονήσι.

Οι άνθρωποι που ζουν στο όμορφο Αγαθονήσι είδαν υπουργό -επιτέλους- και έσπευσαν να πουν τα προβλήματά τους και …τον πόνο τους.

Πρώτοι έσπευσαν οι τρεις εκπαιδευτικοί που υπηρετούν στο Αγαθονήσι για να του θέσουν κάποια προβλήματα που αντιμετωπίζουν στην άσκηση του λειτουργήματός τους. Προς μεγάλη τους έκπληξη ο Αβραμόπουλος πήρε στο κινητό του το υπουργό Παιδείας Ανδρέα Λοβέρδο και ενώπιόν τους μετέφερε όσα του είπαν .

Ο Λοβέρδος είπε ότι θα κάνει ότι μπορεί για να ρυθμίσει τα θέματα που έθεσαν οι εκπαιδευτικοί. 

Αμέσως μετά σειρά είχε ο δήμαρχος του νησιού Ευάγγελος Κόττορος, ο οποίος ενημερώθηκεαπό τον Δημήτρη Αβραμόπουλο για τις λύσεις σε θέματα του Δήμου που θα δοθούν και προέκυψαν έπειτα από τηλεφωνική επικοινωνία του Υπουργού Άμυνας με τον Υπουργό Εσωτερικών Αργύρη Ντινόπουλο.

Ελπίζουμε οι συνάδελφοι του υπουργοί να μην είναι της λογικής … “ετελείωσε, το θέμα σας ετελείωσε”, που έλεγε ο πολιτευτής στην γνωστή ελληνική ταινία . Θα δείξει. Για να είμαστε δίκαιοι πάντως ο Αβραμόπουλος έχει κάνει κάτι σημαντικό για το Αγαθονήσι. Την εποχή που ήταν υπουργός Υγείας είχε φτιάξει το ιατρείο του νησιού. Και ιατροί να του κάνουν παράπονα δεν εμφανίστηκαν ,άρα όλα καλά πάνε.

Ο Δήμαρχος ανακουφισμένος, ευχαρίστησε τον Υπουργό για την πολύτιμη βοήθειά του και επεσήμανε ότι ο Υπουργός έμπρακτα αποδεικνύει κάθε φορά την αγάπη του για το ακριτικό νησί. Άλλωστε επί υπουργίας του κ. Αβραμόπουλου στο Υγείας, δημιουργήθηκε το Ιατρείο του νησιού. 

πηγή: onalert.gr

Pin It on Pinterest